İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 4 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ocak 2015 XP yaz onda sonra keçərsən 8.1-ə.. Özüm də 8.1 işlədirəm məsləhətdir.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeriboy1 Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 sağ olun qardaşlar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 ... İlqar qardaş,buyur...aşağıda göstərdiyim menyudan , bunu istəyinə uyğun olaraq tənzimləyə bilərsən (hətta gün,saat və s.)... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 Çox sağ ol, qardaşım.. Halal elə əziyyətivi.. Elvin, sən çox kömək olmusuz mənə burda Allah köməyiviz olsun Azeriboy, dəyməz qardaş buyur.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 ... azeriboy1 , İlqarr357 halal xoşunuz ... ... son vaxtlar hər gün forumda kömək etməyə vaxt tapa bilmirəm... bu gün 1 az vaxt tapdım...dedim 1 neçə mövzuya imlkan qədər kömək edim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 problem həll oldu.mövzu kilit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.