X-Missiya Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 Adminlərə və Baş Redaktorlara müraciət edirəm ki, mənim İsmarıclarım səbəsiz niyə silinir???? Mən yeni üzv olmuşam bu foruma cəmi 22-ismarıc yazmışdım səhər açıldı 16 ismarıca düşdü.Silməyə əlbətdə haqqınız var ama səbəbsiz silmək məncə hörmətsizlik çıxır məncə.Həmdə yazdıgım bütün ismarıclarda istifadəcilərə kömək dərslikləri olub.Silinmə səbəbləri çox maraqlıdı zəhmət olmasa səbəbini yazardınız Admin heyəti Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 bu ad dəyişməklədə bağlı ola bilər mən əyər adımı dəyişməsəydim indi bəlkədə 2000+ mesajim var idi ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmir_Hamidi Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2012 Mən - də Adminlər - dən xaiş edirəm ki,xəbərlər biraz tez aktivləşssin 1 - həftədi xəbərim sayta keçməyib=) Həm adam həvəsdən düşür=( Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.