Guest SaDe_NiCk Konu tarihi: 5 Ocak 2015 Paylaş Konu tarihi: 5 Ocak 2015 Salam Bitdefender Internet Security 2015 yazmışam kompa ancaq brovserdə saytlara girəndə sertifikat istəyir hər dəfə necə düzəldim ? Buda şəkil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 Kompüterin vaxt və zamanını düzəlt oda düzələcəy. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 Approve eləyəndən sonra nə gəlir ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SaDe_NiCk Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 vaxt düzdür approve edəndə yenidən təkrar olunur ordaki googlenin yerinə muxtəlif saytlar yazılır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 6 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2015 hansı brauzerdən girirsənsə onun yeni versiyasını yüklə.olmasa antivirusu sil.yoxsa alınmayacaq. başqa antivirus yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 6 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2015 Bu təkcə Operada belə eliyir? Belə birşey tapdım.Şəkildəki kimi ordan quşu götürüb yadda saxla sonra operanı yenidən başlat Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SaDe_NiCk Mesaj tarihi: 6 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2015 Antivirusu pozdum indi Opera rahat işləyir Düşünmürəm ki operadan olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 6 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2015 Düzəldisə lap yaxşı.Mövzu kilit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.