MESEDI007 Mesaj tarihi: 8 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ocak 2015 karb10 yazılanlari hamsını etdim amma oyuna girib setevoy oyuna vururam zaqruska gedir sora yazir nese düz qoşulmayıb konaminin saytını verir melumat üçün amma ora girib prablemə həll tapa bimirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 8 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ocak 2015 Oyunda gələn səhvin şəklini bura qoy Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MESEDI007 Mesaj tarihi: 8 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ocak 2015 karb10 bayağ setings-dən rejim okna ya qoydum oyuna girəndə onlayn oynamağçun parametirlər gəldi. oyunun menyusunda yuxarıdakı qızıl xallara kimi göstərdi amma onlayn oyunun üstünə vurdum yenə dediyim yazını yazdı.1.JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 8 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ocak 2015 Ola bilər indi serverdə iş gedir hələ açıq deyil.İndi yoxlaya bilməyəcəm sən 2-3 saat sonra yoxlayıb yazarsan düzəlməsə birşey fikirləşərik Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MESEDI007 Mesaj tarihi: 8 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ocak 2015 karb10 çox sağ ol qaqaşım Allah canvı sağ elesin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 8 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ocak 2015 Düzəldi problem? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MESEDI007 Mesaj tarihi: 8 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ocak 2015 yox düzəlməyib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 8 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ocak 2015 1)Документы\\KONAMI\\Pro Evolution Soccer 2015 içindəki mount papqasındakı hərşeyi sil 2)Əvvəlcə steamı aç sonra PES2015.exe faylını adminstrator ilə aç Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MESEDI007 Mesaj tarihi: 9 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2015 çox sağ ol qardaşım Allah razı olsun düzəldi. Haqqıvı halal elə. Bir şey soruşum Pes 13 də də eyni bu cür etsəm oynamağ mümkündur? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 9 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2015 Xeyr, bu patch Pes 2013 -ə uyğun deyil.Ümumiyyətlə Pes 2013-ü lisenziyasız online oynamaq mümkün deyil.Oyunu almalısan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MESEDI007 Mesaj tarihi: 9 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2015 karb10 nədən olar bu yenə pes15də onlayn qosulmur belə yazılır 2.JPG 1.JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 9 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2015 Oyunda çıx antivirusu söndürüb yenidən yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 9 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2015 Super mövzudu - çox təşəkkürlər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MESEDI007 Mesaj tarihi: 9 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2015 antivirus sonülüdür daha doğrusu vaxtı qutarıb Steam-ın özündəndə girirə oyuna eyni haldır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 9 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2015 Panik dəyməz buyur MESEDI007 məndə hərşey normaldı.Steam profili açmısan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yunis Abdulkerimov Mesaj tarihi: 9 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2015 men de setup da problem verir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MESEDI007 Mesaj tarihi: 9 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2015 karb10 hə profil açmışam. səhər yoxlayanda onlayına giriş verdi oyuna tam hazır vəzyətə kimi.cixdim sora girəndə daha girmədi qardaşım senin başvıda ağrıdıram amma deyəsən prablemi tapmışam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggio Mesaj tarihi: 9 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2015 Əgər error verirsə my documents-KONAMİ-Pro Evolution Soccer 2015-mount papkasını silmək lazımdı hər dəfə oyuna girəndə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 9 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2015 Yunis Abdulkerimov Biraz ətraflı məlumat ver.Şəklini qoy Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MESEDI007 Mesaj tarihi: 9 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2015 Karb10 əsasda prablem bu imiş. sən demişdin Документы\\KONAMI\\Pro Evolution Soccer 2015 içindəki mount papqasındakı hərşeyi sil. silib oyuna girmişdim sən dəmə hər oyundan çıxanda həmin papka yenə aktiv olur yəni necə var papka qayıdır geri. hər oyuna girəndə gələk o papkanı silib oyuna girəsən bayaq mən yazdım deyəsən prablemi tapmışam elə bunu deyirdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 9 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2015 Onu elə etmək olur o fayl birdə yaranmasın sabah videodərslik qoyaram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MESEDI007 Mesaj tarihi: 10 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ocak 2015 hə sənə zəhmət video dərslik qoyarsan onuda düzəldim. köməyinçün çox sağ ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 10 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ocak 2015 Bu videoda başqa oyun üçün göstərilib ancaq sən bunu istənilən fayl üçün edə bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MESEDI007 Mesaj tarihi: 10 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ocak 2015 videoda oğlan çox sürətlə işləyir heçnə anlamaq olmur! varsa başqa video qoyardin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Haşımov Mesaj tarihi: 20 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ocak 2015 dünən yüklədim bunu online oldu . 1.2 versiya iidi deyəsən. bu gün oyuna girdim olmadi köhnə versiya qaldi 1.0 versiya. bunun həlli var? online olsun yenə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.