Elit-killer Konu tarihi: 7 Ocak 2015 Paylaş Konu tarihi: 7 Ocak 2015 Salam dstlar.necəsiz? belə 1 problemlə qarşılaşmışam deməli personalnı kompdu fleşkartla 7 yazmaq istəyirəm amma nə qədər elədim biosdan felşkartı aktiv edə bilmədimki boot menyudan girib format edim.bilən varsa xahiş köməklik eləsin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 7 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2015 BİOS-dan USB Legacy seçimi olur elə vaxt.. O Enable olmalıdır.. Belədir səndə ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 7 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2015 var helə bir şey amma usb görünmür ta yoxlamadığım cürə qalmadı.diskavodu da yoxduki onunla format edim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 7 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2015 Bəlkə boot faylları düz eləməmisən.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 7 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2015 necə yəni düşünürsənki fleşkartdandı? yox felşkartlıq deyil o fleşkartla 50 dənə bəlkə kompu formatlamışam helə indi də başqa notebok elədim amma öldür bunu eliyyəmirəm.bilmirəm neynimsə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 7 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2015 Əlində başqa HDD varsa, image-dən istifadə elə başqa USB alınmırsa.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 7 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2015 ... Esc ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 7 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2015 Kamran qardaş esc bilirəm sadəcə usb görünmür biosda da görünmür.indi 8 olan usb taxmışam görünür.görüm indi onunla hdd formatlayıb daha sonra 7 olan usb taxıb format eləməyi yoxlayacam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 7 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2015 ... Şahin qardaş , perezaqruska verib klavyaturada Esc düyməsini basa-basa boot menyuya daxil ola bilərsən (foxcon materinka üçün)... gör örda flaş kart görünəcək ya yox... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 7 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2015 Kamran yoxdu brat ta yoxlamadığım çürə qalmayıb. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 7 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2015 ...esc ilə boot menyuya gir və boot menyunun şəkilini çəkib qoy bura... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 8 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ocak 2015 Salam dostlar.problemi həll elədim.deməli 8 olan fleşkartı götürdü həmin fleşkarta 7 ustanovka elədim və format elədim.nəsə o biri fleşkartı görmürdü amma həmin fleşkartla bu gün başqa kompu format elədim.problem həll olundu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.