_LeoN_ Konu tarihi: 10 Ocak 2015 Paylaş Konu tarihi: 10 Ocak 2015 Salam.Mən maşın üçün videoregistrator aldım.16 GB micro yaddaş kartı da aldım.Amma videoregistratordakı kart yeri böyük kart yeridi.Perexodnik ilə taxdım.Videoları çəkəndə ilişirdi,həmdə videoda rənglər qarışırdı,köhnə video kasetlərdəki kimi.Apardım aldığım yerdən dəyişdim.İndi yaxşı çəkir.Amma gah çəkir gah yox.Məs 2 dəq çəkir sonra ilişib qalır.Baxıramki heçnə çəkməyib.İlişir kamera,kartı çıxaran kimi düzəlir.Sonra kartı taxıram yazılır "Kart hatası".Dedilər kartdandı.Ora böyük kart almaq lazımdıki birbaşa keçsin,perexodnik ilə olur deyə ilişir.İndi fikirləşirəmki,bəlkə perexodnikdəndi? yada getdim təzə böyük kart aldım birdən onda da belə olar.Kimdəsə belə problem olub? yada tanışında? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 10 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ocak 2015 sən adi məsələn fotoaparat üçün kart yoxdurmu onu al onu tax perexadniklə yox.dediyim fleşkartla yoxla və cavab yaz.amma 1ci sən fleşkartı dediyin bu perexadniklə taxılanı fat 32 formatında format elə daha sonra yoxla olmasa digər dediyim variantı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 11 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ocak 2015 Videoregistratorda olan perexodnikli kartı kompda 2-3 dəfə format etmişəm Fat32.Amma yenə belə olur.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 11 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ocak 2015 Daha az həcmli kartda da eyni prolemdi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 11 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ocak 2015 Onu yoxlamamışam..2 kartım var 2də 16 GB.Amma videoregistratorun qabının üstündə 32 GB-a qədər dəstəkləyir yazılıb. Support SD/MMC Card: up to 32 GB Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 11 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ocak 2015 Hər ehtimala qarşı yoxla.Həmdə elə problemi varsa məncə geri qaytarsan daha yaxşı olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 11 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ocak 2015 İş orasıdıki qaytarmayacaqlar.Çünki 1 dəfə dəyişmişəm.Bundan əvvəlki də belə edirdi.Apardım dəyişdi.Amma ordakı satıcı dedi ki,kartdandı.Perexodnik ilə qoşursan deyə belə olur.Buna bir başa böyük kart lazımdı.Həmdə artıq 2 həftədən çox keçib..Böyük kart alandan sonra biləcəm artıq.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 11 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ocak 2015 Hə onda yoxlayarsan.Ondadanda olmasa deməli promlem cihazdadır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 11 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ocak 2015 Hə..Yenə də sağ olun! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 11 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ocak 2015 Dəyməz. Mövzu bağlandı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.