İlgar Mammadov Konu tarihi: 12 Ocak 2015 Paylaş Konu tarihi: 12 Ocak 2015 Salam hamıya, məndə qabaq internetdə İdman Azərbaycan kanalına baxmaq olurdu.. Sonradan lazım oldu kompüterə yeni əməliyyat sistemi yazdım, indi bu kanala canlı baxa bilmirəm, ancaq digər kanallara baxa bilirəm.. Adblock-u disable elədim yoxladım, internet explorer-də yoxladım, hola better internet yoxladım, heç birində alınmadı.. Necə düzəldə bilərəm ? Şəkil budur: Untitled.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 12 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ocak 2015 Flash Playeri silib ən yeni versiyasın rəsmi saytınnan yüklə.Gör yenə olacağ. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 12 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ocak 2015 burdan yüklə və yenilə adobe flash playeri düzələcək. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 12 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ocak 2015 Onu da yoxlamışdım, ama silib birini də edirəm indi.. Yazacam cavab.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 12 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ocak 2015 yaxşı yoxlayıb cavab yaz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 12 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ocak 2015 Flash Player-i sildim problem həll oldu.. Bağlaya bilərsiz mövzunu.. Chrome-da paketin içində olur çox zaman flash player.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 12 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ocak 2015 bunu yoxla http://www.hdtvler.net/idman-tv/ mövzu kilit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.