djaron97 Konu tarihi: 18 Ocak 2015 Paylaş Konu tarihi: 18 Ocak 2015 Əvvəla Hamıya salam mənim bir noutbukum var DELL İNSPİRON 15R-N5110 modelidi bu noutbukun dvd-si bərbad gündədi Nero ilə 4x sürət ilə də yazsam (yəni az sürət ilə) yazsam belə gurultulu bir səs edir Keçən dəfə də format vermək istərəndə də bir diski 10dəfə restartdan sonra götürdü format verəndə yenə də guruldadı indi mən təzəsin alsam düzələr ya zavadskoy deffektdi? Əvvəlcədən deyimki usb ilə işləyən DVD-im də var amma mən istəyirəmki Öz üstündəkini işlədim(ya da təmir edim) Birdəki diskdən deyil bəlkə 15-20 disk yoxlamışam hamısında elə eləyib özüdə hamısıda təzə disklərdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 18 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ocak 2015 yenisini al Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
djaron97 Mesaj tarihi: 18 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ocak 2015 hardan bakıda elə modelə uyğun detal satan yer var? çünkü ebaynan amazona güvənə bilmirəm birdə görürsən brak çıxır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 18 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ocak 2015 Əgər USB ilə connect etdiyin narmal işləyirsə, deməli problem özündədir.. Dəyişməyin məsləhətdir.. Bir də onlar notbuk modellərinə görə fərqlənmir.. Mən gördüyüm bütün notbuklar SATA-yla qoşulur.. Yəni sən istədiyin mağazadan əldə edə bilərsən diskavodu.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 18 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ocak 2015 o modellerin diskavodlaı standart olur. qiymeti maksimum 40azn Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
djaron97 Mesaj tarihi: 18 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ocak 2015 hə mən orasın bilmirdim məlumatınıza görə çox sağolun ölçülərindədə fərq olmur hə? məsələn mən dükana gedəndə mənə noutbuk üçün diskavod verin desəm verəcəklərdə hamısı standartdı ya necə? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 18 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ocak 2015 xeyr heç bir fərq olmur. 2cür diskavodlar olur. standart və slim. sizin notbukun modeli standartdır. yenisi aldığınızda kohnənin qabaq korpsunu ehtiyatla çıcxrdıb yeniyə qoşursuz Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 18 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ocak 2015 Ʌüsal, zəhmət olmasa, standart, slim optik qurğuları haqqında məlumat verə bilərsən ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
djaron97 Mesaj tarihi: 18 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ocak 2015 HƏ Standart və slim qurğular haqqında məlumat versəz çox yaxşı olar O fikirnən razıyam siz yuxarıda elə yazdızki mənə elə gəldiki mən təzəsini alanda əvəz etmək üçün noutbuku sökməməliyəm düz anladım ya sökməliyəm içindən dəyişməliyəmDaha kankret desəm ön paneldən köhnəni ehtiyyatla çıxartmalısan nə deməkdi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 19 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ocak 2015 Altda bir bolt olur onu açırsan.. Çıxardırsan.. Tam sökməyə gərək yoxdur.. Təxmini belə bir şey: Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
djaron97 Mesaj tarihi: 19 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ocak 2015 Hə çox sağol İlqar sabah çıxım şəhərə görüm hansı dükanda tapıram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 19 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ocak 2015 Dəyməz buyur.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 19 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ocak 2015 djaron97 yuxarıda rəngbərəgn yazdıqlarını normal qaydada dəyiş.hamı kimi normal şriftlə yaz.düzəliş elə yuxarıdakı yazıları. mövzu başlığı redaktə olundu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
djaron97 Mesaj tarihi: 19 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ocak 2015 Elit-killer anlamadım necə yazmalıyamki? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 19 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ocak 2015 djaron97 hörmətli user çalışın qaydalara riayət elə.normal şriftlə normal ölçüdə yaz.sənə necə deyirəm o qaydada elə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
djaron97 Mesaj tarihi: 19 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ocak 2015 məndə deyirəmki əgər elə qaydalara əməl edənsinizsə onda niyə şrift seçimi rəng seçimi qoymusuz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 19 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ocak 2015 djaron97 o xəbərdarlıq formasıdı.yenə deyirəm yuxarıda yazdıqlarını düzgün qaydada yaz.normal ölçüdə normal şriftlə.yenə belə eləsən saytdan uzaqlaşdırılacaqsan.başqa kimisə göstər görüm kim yenə sənin yazdığın kimi yazırsa. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 19 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ocak 2015 .JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.