A_Z_E_R Konu tarihi: 19 Ocak 2015 Paylaş Konu tarihi: 19 Ocak 2015 Salam mәn necә root edim bu telefonu?.Mәn frameroot yüklәmişdim orda install supersunu seçdim sepersu yüklәndi yazıldı ki root olundu.Görәn düzdü? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4CK3R Mesaj tarihi: 19 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ocak 2015 . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_Z_E_R Mesaj tarihi: 19 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ocak 2015 Qaqaş mәn indi meqabaytnan girmişәm.Baxıb cavab yazaram.kompuyer lazımdı bu vidyodakı root üçün? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4CK3R Mesaj tarihi: 19 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ocak 2015 Deyəsən hə lazımdır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_Z_E_R Mesaj tarihi: 20 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ocak 2015 Qaqaş axı orda başqa telefondu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4CK3R Mesaj tarihi: 20 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ocak 2015 . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_Z_E_R Mesaj tarihi: 21 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ocak 2015 Bunu mәn çoxdan elәmişәm.ama root olunduğuna әmin deyilәm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeriboy1 Mesaj tarihi: 24 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ocak 2015 komputerinә mobogenie yüklә telfonu usb hata ayıklama modunda pcyә tax proqram telfona qoşulandan sonra araçlar bölümündә tek tık root seçimi var ona bas fsyo Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 24 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Ocak 2015 Kingo Root yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.