Haggio Mesaj tarihi: 30 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ocak 2015 Qardaş dediyin sayta girdim,1 gün istifadə etdim elə-belə maraqçün.Günün ən çox "etkinlik" edəni oldum 500 kredit də verdi.Toplamda 1300 neçəsə kredit yığdım bir günə.Artıq iki gündü baxıram heç nə yoxdu saytda nə like nə follov heç nə.Lap qazansan da ölüsü 1 aya 20 dollar qazana bilərsən o da VİP üzv olub 20ci leveldə.Boş şeydi hamısı.Ona ayırdığımız vaxtı gedib daha faydalı bir işlə məşğul ola bilərik. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 30 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ocak 2015 Dostlar Vip istifadəçi olaraq daha çox qazana bilərsiniz.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2015 Artıq 6 dollar da çəkdim.Sistem işləyir.İstəyən buyurub yoxlaya bilər.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.