ƏkrəM CəfərLI Konu tarihi: 27 Ocak 2015 Paylaş Konu tarihi: 27 Ocak 2015 Hər kəsə salamlar. Qardaşlar o gün bir servisdəydim. Bir kompyuterə taxılı 8 GB həcmində bir fləş gördüm. Amma onun içində 14 GB həcmində proqramlar (WPI) cəm olunmuşdu. Soruşdum bu necə mümkündür? Dedilər: Faylları sıxışdırmışıq. Qardaşlar bu necə mümkündür? Əvvəlcədən təşəkkürlər..... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 27 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ocak 2015 Bəli mükündür.Oyunlara fikir versən baxırsanki bir neçə gb olur ama qurqaşdırannan sonra həcmi artıq.Adicə winrar proqramı sıxmaq mümükündür. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 27 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ocak 2015 Bütün oyunlara setupu inno setupla hazırlayırlar.Sıxma səviyyəsini çoxlatmaq üçün precomp,srep istifadə edirlər.Ancaq bu elədə asan iş deyil.Həcmin azalması üçün çox vaxt səs və video fayllar yenidən konvert olunur.Belə adi istifadəçilər üçün winrar və 7zip məsləhət görərdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ƏkrəM CəfərLI Mesaj tarihi: 27 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ocak 2015 WINRAR PROQRAMI VASTƏSİ İLƏ NECƏ SIXIŞDIRMAQ MÜMKÜNDÜR? İZAHI VARSA ZƏHMƏT OLMASA DEYƏRDİNİZ..... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 27 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ocak 2015 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 27 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ocak 2015 Ülvinin yerləşdirdiyi videolarda göstərili. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ƏkrəM CəfərLI Mesaj tarihi: 27 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ocak 2015 Karb10 Qardaşım arxiv yaratmağı hər halda bilirəm. Amma mən həcmini necə azaltmaq lazımdır onu soruşdum. Sualı yəqin düzgün qoymamışam. Yenədə sağol.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 27 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ocak 2015 Həcmi azaltmaq üçün arxivləmək lazımdı. Arxiv yaradanda метод сжатие olan yerdə максимальный seçirsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ƏkrəM CəfərLI Mesaj tarihi: 27 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ocak 2015 Karb10 Təşəkkürlər qardaşım. ALLAH HAMINIZDAN RAZI OLSUN... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 27 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ocak 2015 Buyur. Mövzu bağlandı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.