A_Z_E_R Konu tarihi: 28 Ocak 2015 Paylaş Konu tarihi: 28 Ocak 2015 Salam hәrkәsә.Demәli mәn google-yә mgyun yazıb root etdim vә sonra wps connecting proqramın yüklәdim. Ama qırmır wifini.Necә eliyim ki qırsın?. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeriboy1 Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 linux әsaslı әmәliyyat sistemi üçün wifi qırmaq qeyri mümkündür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggio Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 O funksiya telefonun özündə olmalıdı.Mən samsung s7562 bir də Xperia Z1-də görmüşəm.WPSPIN proqramıyla pini öyrənib şəkildə göstərilən pin from access point yerinə yazırsan wifi-a daxil olur.Daha sonra ya proqramla ya da root brovserdən parolu öyrənmək olur.Siz dediyiniz proqram tək tük telefonlarda işləyir.Amma telefonun özündə o funksiya varsa WPSPIN-dən başqa proqrama ehtiyac yoxdur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Photograpy Nazim Mesaj tarihi: 6 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Şubat 2015 Elə bir telefon programı yoxdurki wifi qıra bilsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusik9387 Mesaj tarihi: 6 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Şubat 2015 var hal hazırda da mən işlədirəm elə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggio Mesaj tarihi: 6 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Şubat 2015 Nazim Həsənli, olur.Wifi wps wpa tester proqramıyla qırmaq olur bəzi telefonlarda, bəzilərinin də yuxarıda dediyim kimi özündə olur o funksiya.Amma yalnız wps-i açıq olan modemləri qırır.Kohnə modemləri yəni. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_Z_E_R Mesaj tarihi: 6 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Şubat 2015 Mәnim bir tanışım var samsung işlәdir.O qırır wps connect proqramı ilә.o da telefonu root eliyib mәndә.ama nәsә mәn qlra bilmәdim. Yәni deyirәm bәlkә mәn nәyisә sәhv edirәm.bu mövzuya aid bir vidyoya da baxdım ama alınmadı.tekefon huawei g610 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.