VahidoV Konu tarihi: 28 Ocak 2015 Paylaş Konu tarihi: 28 Ocak 2015 Salam.Mənə dərslik üçün bəzi hərbi dərsliklər lazımdır.Blank halına salıb və elavələr eleyib cərcivəyə salacam. 1-ci dərs Əsgəri Salamlaşmalar (Yeriyərkən,dayandıqda,Baş geyimi olduqda və ya olmadıqda,növbədə),Əsgəri yerişlər və Prisaqa hazırlıq dərsləri təntənəli və adi halda dərsliklər olsun elekrtor dərsliklər .... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 28 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ocak 2015 belə axtardım tapa bilmədim.amma sən istədiklərini hamısını prisyagaya qədər öyrənəcəksən.əgər getməmisənsə.yəni orda öyrənəcəksən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qusi555 Mesaj tarihi: 28 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ocak 2015 Neynirsən qardaşım bu dərsliyi ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borland9 Mesaj tarihi: 28 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ocak 2015 Bəlkə hərbiyə hazırlaşır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qusi555 Mesaj tarihi: 28 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ocak 2015 Hərbiyə hazırlaşmaq nədi ? Hərbi universitet zaddı Onun nəyinə hazırlaşasan ? Dayda bilməmək yaxşıdı. Bilsən helə hər nə oldu səni deyəcəklər ki "bu yaxşıdı bu bilir". Hərbiyə getdin orda hər şeyi yavaş-yavaş öyrədirlər. Orda lazım olan çətin heçnə yoxdu ki, dərsliklə öyrənəsən. Güya hərbidə hər şey nizamnamə ilə gedir ? Kitabda yazıb ÇEST (hərbi salam) verəndə əlin içi görünməməlidir, ortancıl və işarət barmağı qaş hizasında olmalıdır. Amma MÜDAFİƏ NAZİRİNİN HƏRBİ SALAMINA BAXIN ; Şəkil GeneralZakirHesenov.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 29 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ocak 2015 Elit-killer , xaxaxaxa Mən qardaş artıq işləyirəm.Sadəcə qərərgah üçün guşə hazırlanır.Bələ hər birin bilirəm.Sadəcə hazırlazımdır.Özüm tərtib etsəm xeyli vaxt alar.... qusi555 , Qardaşım mən Sülhmərəmlı hərbi birləşmələrinin Təlim Tədris məntəqəsindəyəm.İşləyirəm.Bu il başlamışam.Akademiyanl bitirib.Mənə guşə üçün lazımdır.Dersliklər var .Sadəcə mən tapa bilmirəm ... qusi555,Xeyir .Son dəfə hərbiyə 8-ci sinifdə hazırlaşmışam .8 -il öncə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 29 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ocak 2015 VahidoV lap yaxşı uğurlar qardaş sənə.məndə 2007ci ildə getmişəm 2009 yanvarda bitirmişəm.hərbini. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qusi555 Mesaj tarihi: 29 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ocak 2015 VahidoV, bilirsən qardaşım mən bu ayın ikisi gəlmişəm hərbidən. Ona görə bu mövzularda biraz həssasam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 29 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ocak 2015 oldu qardaşlar.Özüm tapmışam bir az electron dərsliklər. qusi555.Hə maladoylar var hələ yanvardakılar .Olarda apreli gözləyirlər ki üstlərinə priziv gəlsin ki bulardan əl çəkək özüm nəticələri atıram mövzu bağlana bilər ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 29 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ocak 2015 mövzu bağlandı. Vahidov qardaş buyur dediyin kimi linki əlavə elədim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.