Azer Muradov Konu tarihi: 29 Ocak 2015 Paylaş Konu tarihi: 29 Ocak 2015 Əvvala Windows-az üzüvlərinə salamlarımı bildirirəm, və mümkünsə bu oyunun sadaladığım versiyalarının torrent linki lazımdır diskə yazacaqım üçün, iso formatlı olsun və oyunların içərisində bütün updateləri olarsa lap yaxşı olardı əvvəlcədən hər kəsə təşəkkürümü bildirirəm admin heyyəti üzürlü hesab edin mövzunun başlıqında "versialarının işlək linki lazımdır" yazmışdım nədənsə tam düşmədi sual gəldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 29 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ocak 2015 Assassin's Creed: Liberation HD (2014) PC | RePack от R.G. Механики Assassin's Creed - Антология (2008-2012) PC | RePack от R.G. Механики - burda da istədəyin hamısı var.qabağına quş qoyub yüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azer Muradov Mesaj tarihi: 30 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ocak 2015 Karb10 çox sağol qaqaşım yükləyirəm təşəkkür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 30 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ocak 2015 dəyməz.yükləyib nəticəni yazarsan mövzunu bağlamıram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azer Muradov Mesaj tarihi: 30 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ocak 2015 yaxşı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azer Muradov Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 Karb10 qaqaşım üzürlü hesab elə internet kəsilmişdi deyənə cavab yaza bilmirdim, yüklədim lazımlı yükləmə idi çox sağol mövzunu bağlaya bilərsən təşəkkür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 Dəyməz. Mövzu bağlandı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.