kenan14 Konu tarihi: 29 Ocak 2015 Paylaş Konu tarihi: 29 Ocak 2015 Salam, xaiş edirəm təcili mənə kömək edəsiniz. Mən vvordpad programında bir yazı yazacam Cebr dersine aid. Orada kesr yazılarıda olduğu üçün mən kəsr xəttini necə yazılacağını bilmirəm. Xaiş edirəm kömək edəsiniz, təcili lazımdı. Çünkü indi yazacam sabahda bu yazılar müəlliməmə lazım olacaq. Video olsa çox yaxşı olar. Bilən yoxduu? Heç kim bilmədiii?????????? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 29 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ocak 2015 Word-da eləmək olur səhv eləmirəmsə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ƏkrəM CəfərLI Mesaj tarihi: 29 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ocak 2015 Buyur qardaş nəticəsin yaz... Karb10 qardaşın dediyi kimi worddə olur.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 29 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ocak 2015 Kəsrləri / kimi yazsan, alınar ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.