-AlikoOo- Konu tarihi: 30 Ocak 2015 Paylaş Konu tarihi: 30 Ocak 2015 Salam Mene Video Mantaj Proqrami lazimdir kimde var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 30 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ocak 2015 2.) Forumda mövzu açarkən mövzu başlığını və mövzu açılışını Azəri şriftləri ilə açın əks təqdirdə mövzu silinəcəkdir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qusi555 Mesaj tarihi: 30 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ocak 2015 Tam Peşəkar ? (tam peşəkar bilmirəm) Mən >>>TechSmith<<< məhsulu olan >>>Camtasia Studio<<< -dan istifadə edirəm istifadəsi çox rahat və sadədir. İzaha ehtiyac yoxdur. Nəsə anlamasan youtube portalından proqram haqqında yazıb maraqlana bilərsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ƏkrəM CəfərLI Mesaj tarihi: 30 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ocak 2015 Sadə birin istəyirsənsə Bunu məsləhət görürəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggio Mesaj tarihi: 30 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ocak 2015 Mən bu proqram -dan istifadə edirəm.Həm rahatdı həm də sadə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 30 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ocak 2015 Windows live movie maker ən sadəsi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 30 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ocak 2015 Aleykum SALAM buyur professionalları bunlardır mən özümdə bir zamanlar montaj işləri ilə maraqlanmışam 1. Adobe Premiere 2. Pinnacle Studio Professional 3. Movie Studio Platinum Effektlər və s. üçün məsləhətlisi Adobe After Effect və s. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 30 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ocak 2015 Belə sadə formada peşəkar Sony Vegas Pro bir az sadə Camtasia Studio məsləhət görürəm.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.