priora Konu tarihi: 31 Ocak 2015 Paylaş Konu tarihi: 31 Ocak 2015 salam axşamınız xeyir mən dünən belə bir problemlə qarşılaşdım dell inspiron n5110 noutbookuna farmat verdim bütun driverləridə yüklədim amma blutuzda və wifi da problem çıxdı wifi nan internetə qoşulmur şəkildəki kimi işarə gəlir sarı üçbucaq işarəsi amma kabellə rahat qoşulur My Webpage Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 31 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ocak 2015 Wifi işarəsinin üsdündə siçanın sağ düyməsini basıb диагностика неполадок seç Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
priora Mesaj tarihi: 31 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ocak 2015 karb10 onuda eləmişəm alınmırki alınmır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 31 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ocak 2015 Nida işarəsidir? Driverin sil yenidən yüklə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 31 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ocak 2015 onu eliyəndən sonra nə səhvi verir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
priora Mesaj tarihi: 31 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ocak 2015 onu eliyənən sonrada yenə həmin işarəni verir setin üzərində sarı işarə mayak 18 qaqam driveri silib ayırdanda yükləmişəm xeyri yoxdu setin üzərində sari üçbucaq şəklidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 31 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ocak 2015 DNS nizamların düzəlt. Birdə buna bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 1 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Şubat 2015 Wifi adapter bəlkə xarabdı ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 1 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Şubat 2015 DELL modelleridne qurgunun adini deqiqlesdirmelisen ve daha sorna resmi saytdan driveri endir.Qeyd edim ki dell modellerində BT və vifi birlikdə olur. yani eyn idriverin daxilində Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 1 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Şubat 2015 driverin sovedeniyasından id kodu kompyala at bura driverini tapaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
priora Mesaj tarihi: 1 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Şubat 2015 düzeldi hamınıza təşəkür edirəm əziyyətə görə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4CK3R Mesaj tarihi: 1 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Şubat 2015 Mövzu kilit. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.