sahib22 Konu tarihi: 1 Şubat 2015 Paylaş Konu tarihi: 1 Şubat 2015 Salam mən ebaydan mehsul sifariş etmişəm viza kartı ilə.Məlumatları daxil etdim sonda pay düyməsini sıxdım maildən mənə bu yazı gəldi bu deməkdir ki yəni qəbul olundu? Thank you for your purchase, Sahib. ETA: On or before Wednesday, March 18. We'll update you when it ships. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 1 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Şubat 2015 Adi mesajdır.. Deyir, məlumatın gətirilməsini daha da təkmilləşdirəcəyik.. Bir də təşəkkür edir.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahib22 Mesaj tarihi: 1 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Şubat 2015 yəni məhsulu almadım? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 1 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Şubat 2015 "Thank for purchase" = Alış-veriş üçün təşəkkürlər.. Almısan yəni.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahib22 Mesaj tarihi: 1 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Şubat 2015 sora mənnən paypal üçün qeydiyyatda istiyir ordan keçməsəm olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 1 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Şubat 2015 Mən sənə gələn məktubu deyə bilərəm ancaq.. Özüm nəsə almamışam.. https://www.youtube.com/watch?v=asAGcbInuKQ Belə bir dərslik tapdım youtube-da.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 1 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Şubat 2015 Aşağıdakı kimi elə. ScreenShot001.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahib22 Mesaj tarihi: 1 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Şubat 2015 ele eledim pay düyməsini sıxdım sora thank you for purchase yazdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 1 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Şubat 2015 Ödəmisən deməli. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.