xeyalem Konu tarihi: 2 Şubat 2015 Paylaş Konu tarihi: 2 Şubat 2015 salam axşamınız xeyr mənim komputerimin markası hp630 proqram sistemi Windows 7 profesional 32 dir blutuzu var burdakı şərhlərə baxdım ancaq mən driveri yükləyə bilmədim zəhmət olmasa mənim komputerimə uyğun blutuz driveri linki qoyardınız yükləyərdim əvvəlcədən təşşəkür edirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Şubat 2015 Bluetooth Driver Installer 1.0.0.96 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
xeyalem Mesaj tarihi: 2 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Şubat 2015 bunu yükləmişəm ancaq işləmədi zəhmət olmasa yükləyəndən sonra nə edim onu da deyin sağ olun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggio Mesaj tarihi: 3 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Şubat 2015 Bunu yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Şubat 2015 buyur burdan yüklə bütün original driverləri sənin notebookun üçün. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
xeyalem Mesaj tarihi: 3 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Şubat 2015 salam axşamınız xeyr yükləmişəm blutuzun işarəsi var üzərində vururam bərpa edin sözü yazılır mən komputeri 1-həftə olar format edib təzə azərbaycan dilində proqram yazdırmışam ancaq blutuzu siz verən linkdən yükləmişəm ancaq indi bərpa et sözünə kilik edirəm komputer sönür yanır ancaq yenə işləmir sağ olun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 4 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Şubat 2015 deməli belə əgər blutuzun znaçoku yəni iconu paneldə görsənirsə həmin iconun üstündə mışkanın sağ knopkasını vurun daha sonra parametrı ordan razreşit vsem ustroystvam podklyuçitsya üstünə quş qoy ok vur daha sonra yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.