no name 1001 Konu tarihi: 5 Şubat 2015 Paylaş Konu tarihi: 5 Şubat 2015 Salam. Mən bəzi proqramlar yükləyəndə problem meydana gəlir. Yazır ki, sizin regionunuz uyğun deyil. Kompyuterdə regionu dəyişmək olar, yaxud da belə proqramları necə yükləmək olar?Shot003.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 panel upravleniyadan yazık yazılan yerdən dəyiş.saatı da baki vaxtına qoy. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
no name 1001 Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 Elit-killer yazık yazılna yerdən nəyi dəyişim saatı? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 saatı saat olan yerdən dəyiş yazık olan yerdən isə regionunu dəyiş. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 Control Panel → Region and Language → Location.. Buradan dəyişə bilərsən.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
no name 1001 Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 Bakı vaxtına qoydum alınmadı İlgar Mammadov locationa-a girdim orada hansı ölkəni seçin? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 Azerbaijan qoy, alınmasa hansı saytdan yükləmə edirsənsə o saytın ölkəsini qoy.. Yoxla yəni.. Alınacaq biri.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
no name 1001 Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 İlqar mən Azərbaycan-da qoydum sayt İngiliscədi , İngils-də qoydum yenə-də alınmadı Karb10 videoda fireox-du yüklədim instalddaaçar istəyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 İstəyirsən, at linki biz də yoxlayaq görək alınır ya yox.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
no name 1001 Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 link budu http://tanki.hackres.net/ Birinci bu gəlir Shot004.jpg Shot005.jpg Shot006.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 Həmin yükləmə bütün brauzerlərdə error verir ? Çünki, videolara baxanda fix-i mozilla üzərində verir.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
no name 1001 Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 linki şəkillərlə atdım yuxarıdakı mesajda İlqar nə oldu sayta girdin? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 Mən də daxil oldum elə gəldi.. Ən yaxşısı yuxarıdakı dərslik atıblar, ona bax orda yazılanları elə.. Google-da axtardım həlli region dəyişməklə deyil.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Photograpy Nazim Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 Saytı yoxladım təkcə sənlə deyil bu sayt uydurmaca olduğundan məndədə eyni şeyi yazır . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
no name 1001 Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 Yaxşı nəsə bağlaya bilərsiz mövzunu əziyyətinizə görə sağoıun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 düzəlmədisə format elə kompu vəssalam. mövzu bağlandı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.