Samir Hesen-zade Konu tarihi: 7 Şubat 2015 Paylaş Konu tarihi: 7 Şubat 2015 Salam Aleykum. "Mənə Kayahan - Bizimkisi bir aşk hikayesi" mahnısının minusu lazımdır. Zəhmıt olmasa köməklik edərdiniz. Çox minnəttar olaram. Youtube -da o mahnının karaoke versiyası var, ancaq çox pis ifa olunub. Amatör versiyadır. Mənə mahnının orginal minusu lazımdır. 1 neçə il öncə məndə var idi, HD xərəb oldu o da itdi. Çox xahiş edirəm kim tapa bilərsə köməklik etsin ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LopTop Mesaj tarihi: 7 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Şubat 2015 Buyur.... Yüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Şubat 2015 Virtual DJ-də minusu ayırmağı yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 7 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Şubat 2015 problem həll olundu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samir Hesen-zade Mesaj tarihi: 7 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Şubat 2015 Problem həll olunmayıb. Mən qeyd etmişdim axı, youtube -da karaoke versiaysl var amma mənə o lazım deyil. Qaqaşın göndərdiyi də elə həmin o karoke versiyasıdır. Zəhmət olmasa mövzunu açın. Həmin minus mənə təcili lazımdır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Şubat 2015 Mövzunu açdım Şahin zəhmət olmasa user deməmiş mövzunu bağlama. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 7 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Şubat 2015 ondan başqa minus yoxdur ona görə mövzunu bağladım.boş yerə bağlamadım. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samir Hesen-zade Mesaj tarihi: 8 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Şubat 2015 Karb10, Allah razı olsun. Ondan başqa minus var, məndə də olub. Sadəcə formatdan sonra itirmişəm. Bəlkə kimdəsə ola atar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 8 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Şubat 2015 Bir bunu tapdım Əldə etmək istəsən gösrilmiş saytdan əldə edə biləresən təxmini 1 manat Onnansa özün ayırsdan yaxşı olar.Tapan olsa yəqin paylaşar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.