Hacker-8km Konu tarihi: 11 Şubat 2015 Paylaş Konu tarihi: 11 Şubat 2015 Hərkəsə salam. Google-da axtardim Nvidia GeForce GTX 970M videokartı haqqında. Biri yazırki 4gb 256 bit gddr5. o biri sayta baxram 6gb yazr. deqiq bu videokartanın texniki göstəricisi nədir? GeForce GTX 980M GeForce GTX 970M GeForce GTX 965M GeForce GTX 880M Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 11 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Şubat 2015 Buyur istəyininin məlumatına rəsmi saytdan bax Başlıq səhvi düzəliş edilsə yaxşı olar Bayaq səhv yazmışdım düzəliş etdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 11 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Şubat 2015 Nihad-sen gosterdiyin komp ucundu. men notebook ucun deyrem. (yeni notbuk videokartalaridi) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 11 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Şubat 2015 Düzəliş etdim.İstədiyinə daxil ol "Teknik Özellikler" bölməsinə keç ordan məlumatlara bax. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 12 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Şubat 2015 mövzunun adına nə yazmısan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 12 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Şubat 2015 movzunun adini videokart yazmaq istedim ama srifte fikir vermedim) nihad-orada nece gb oldugunu gostermir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 12 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Şubat 2015 mövzu başlığı redaktə olundu gələn dəfə diqqətli ol. yazıları azəri həfləri ilə yaz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 12 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Şubat 2015 notbuk üçün olan GPU-lar pc-dəki kimi deyil notbuk üçün olanlarda notbuka görə fərq olur məsəlçün Asus G751JT bu notbukda GPU GTX 970M 3 GB-lıqdı amma Gigabyte P35W v3 GTX 970M 6GB-dı oların GB ,Mhz,GHz məsələsi notbukun nvidia şirkəti ilə bağladığı müqavilədən alınıb notbuklara qoşulur və satılır onlar adi GTX 970 kimi deyilər GB-tı notbukun firması seçir.Həmdə o GPU-nu alıb öz notbukuva qoşmaq istiyrsənsə bu mükün deyil boşuna vaxtıvı aparma Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Extreme Crazy Person Mesaj tarihi: 12 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Şubat 2015 Salam Hər videokartda gb dəyişir amma ən əsas olan videokartın bitidir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 12 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Şubat 2015 videokartın biti əsasə deyil bit sadəcə görüntü ötürür əsasə olan bunlardı Base Clock (MHz) Boost Clock (MHz) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.