mukku Konu tarihi: 15 Şubat 2015 Paylaş Konu tarihi: 15 Şubat 2015 salam. mən varface oynayıram ekrana üç eded komputer şəkli gəlir set atır mən onu mən necə edim ki məni atmasın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Şubat 2015 1.) Forumda mövzu açarkən düzgün bölməni seçib, mövzu açmaqda çətinlik çəkirsinizsə Sayt Rəhbərləri və Forum Adminlərinə müraciət edə bilərsiniz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
mukku Mesaj tarihi: 15 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Şubat 2015 bəli qaqa çetinlik çəkirəm yeni mövzu açmağa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Extreme Crazy Person Mesaj tarihi: 15 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Şubat 2015 Bunları Yoxlayın əgər alınmasa daha komək edə bilmərəm 1)Modemə Reset Atın 2)Komputerə Format atın və vin7 yükləyin çünki 8 və ya 8.1 varfacedə problemlər olur 3)Format attıqdan sonra oyunu yenidən yükləyin əyər düzəlməsə deməli internetiniz zəyifdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.