Guest Sənan _ Bayramov Konu tarihi: 16 Şubat 2015 Paylaş Konu tarihi: 16 Şubat 2015 canlı yayım tv kanallara baxmaq olmur ekran qara olur açılmır heç cür amma saytın öz videolarına baxmaq olur nədəndi bu xaiş edirəm köməy edin 2015-02-16_181250.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 16 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Şubat 2015 Məndə də baxmaq olmur.. Yəgin saytın özündəndi.. Çünki, məndə flash player də yerindədir.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Şubat 2015 mövzunun yerini dəyişdim gələn dəfə diqqətli ol Məndə ölkənin dəstəkləmədiyini yazdı.Əgər səndə o problemlemə görə açılmırsa hola əlavəsini yazıb yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Photograpy Nazim Mesaj tarihi: 16 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Şubat 2015 Sənin yada bizim komputerlərimizdə problem yoxdur . Canlı yayının açılmaması myvideo.az saytından qaynaxlanır . Başqa bir canlı yayın saytı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sənan _ Bayramov Mesaj tarihi: 16 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Şubat 2015 sağolun bilmirdim aydındı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 16 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Şubat 2015 ... saytda problem yoxdur...kanallar göstərir... Göstər/Gizlət alternativ video-link Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sənan _ Bayramov Mesaj tarihi: 16 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Şubat 2015 bəs bizdə niyə göstərmir ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 16 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Şubat 2015 Adblock və digər reklam block edən proqramlardan istifadə edəndə myvideo.az saytına daxil olduqda telviziya kanalarina baxmaq olmur ona görədə bu proqramları deaktiv etmək lazımdır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sənan _ Bayramov Mesaj tarihi: 16 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Şubat 2015 göstərdi dediyinizi eledim adblock deaktiv etdim düzəldi Allah sənnən razı olsun sənədə qalmaz gör heç ağlıma gəlirdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 16 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Şubat 2015 Halal xoşun olsun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 17 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Şubat 2015 problem həll olundu.mövzu bağlandı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.