HackerHacker Konu tarihi: 17 Şubat 2015 Paylaş Konu tarihi: 17 Şubat 2015 Salam Mənim kompüterimdə son iki ayda belə bir problem yaranıb.Kompüteri söndürüb,yandırdıqdan sonra vaxt kompüterin alındığı vaxta sıfırlanır.(Qeyd Kompüteri söndürüb rozetkadan çıxartmadan kompüteri yenidən yandıranda vaxt problemi olmur) Bios Bataterykasını alıb kompüter sönülü vəziyyətdə dəyişdim.Batareyka tamamilə eynisindən idi.Lakin bu dəfə kompüter ekranı heç açılmadı.Bu problemi necə həll edə bilərəm. İndidən təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 17 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Şubat 2015 PSU connectorlarını düz qoşmusan ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackerHacker Mesaj tarihi: 17 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Şubat 2015 BAşa düşmədim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 17 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Şubat 2015 Blokpitaniyanın kabellərini düz qoşmusan ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackerHacker Mesaj tarihi: 17 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Şubat 2015 Hamısı düz qoşulub Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 17 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Şubat 2015 Kullerin tozunu al, termopastanı dəyiş.. Bir də RAMı çıxarıb yenidən tax.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Extreme Crazy Person Mesaj tarihi: 18 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Şubat 2015 Salam BİOS batareyasını dəyişdir mənim köhnə kompumdada belə bir problem olumşdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackerHacker Mesaj tarihi: 18 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Şubat 2015 Bios batareyasının eynisindən alıb dəyişdim kompüter heç açılmadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 18 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Şubat 2015 Köhnəsini taxandada elə oldu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackerHacker Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 Yox köhnəsini taxdım kompüter işlədi amma vaxt yenə də sıfırlanır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 HackerHacker , Sistemi yenilə.Vacib və qeyri-vacibləridə seç və yenilə.hə birdə ki.BİSO-batareksı eyni kimi görsənə bilər və eynisi olmaya bilər .... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 köhnə bios batareykasını apar onunla eynisini al.çünki volt söhbəti var orda. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackerHacker Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 Tamamilə eynisini almışdım Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 biosa gir ordan vaxtı düzəlt və yaddaşa ver yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackerHacker Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 Yoxlamışam heç bir nəticə verməyib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 bəlkə təzə batareykanı taxanda manitorun şnurunu düz taxmamısan yəni səndə yəqin 2 yer var göy biri platadakı 1də vga yerindən olan sən vga yerindəki yerə tax.yəni bunu yoxla.kompyuterin arxasının şəklini çək qoy bura baxım.yəni keysin axasının. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackerHacker Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 Bios batareyasını dəyişəndə şunuru səhv taxmışdım.Siz deyən kimi taxdım batareyanı da dəyişib düzəldi.Hər kəsə təşəkkürlər... Mövzunu bağlaya bilərsiniz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 halal xoşun olsun.mövzu bağlandı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.