Zloy_xD Konu tarihi: 17 Şubat 2015 Paylaş Konu tarihi: 17 Şubat 2015 Salam Qardaşlar mən club işlədirəm kulubu win 7 əməliyyat sisteminə çevirmək istəyirəm lakin bunun üçün 'Club Timer' yaxud ona bənzər bir işlək proqram tapabilmirəm bilən varsa köməklik etsin zəhmət olmasa... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 18 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Şubat 2015 2.) Forumda mövzu açarkən mövzu başlığını və mövzu açılışını Azəri şriftləri ilə açın əks təqdirdə mövzu silinəcəkdir. yazdıqlarını düzəlt Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Extreme Crazy Person Mesaj tarihi: 18 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Şubat 2015 Salam buyurun buna baxın 1. https://www.youtube.com/watch?v=gVpS_zWmErI 2. 3. 4. https://www.youtube.com/watch?v=DGgCBAdxpSs Bunlara bax gör hansı işinə yarayacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zloy_xD Mesaj tarihi: 18 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Şubat 2015 Karb10-Qaqaş men yeni qeyd olmuşam onun üçün qaydaları bilmirdim düzəliş etdim... AzeSixTeen-Qaqaş sən yazdığın XP ücündür biri win 7 -yə goredi onunda izahı verilməyib...Mənə win 7 ücün lazimdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
A.Maga Mesaj tarihi: 18 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Şubat 2015 Bu programa bax.(özüm yoxlamamışam) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 18 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Şubat 2015 club timerin belə bir analoqunu tapdım Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 18 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Şubat 2015 Handy Cafe Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 buna aid Tanner mövzu açıb foruma bax. buyur bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 Clubtimerin windows 7 də işləməsi üçün məndə patch var istəsən əlaqə saxliya bilərsən şəxsi ismarıc yaz verim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.