mukku Konu tarihi: 18 Şubat 2015 Paylaş Konu tarihi: 18 Şubat 2015 salam mən bilməmişəm diskləri böləndə 320 gb 100gb C diskinə ayırmışam indi mən komputeri yanıdıram sadecə C diski gösdərir daha heçnə yoxdu onu mən necə edim ki D diskidə görsənsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 18 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Şubat 2015 Forumu axtar buna adi mövzular var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 18 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Şubat 2015 Kamran Cavadovun dərsliyi var forumda yaxşı axtarış et. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 mövzu bölməsi dəyişdirildi.gələn dəfə diqqətli ol.əks halda mövzu silinəcək. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 My PC → Manage → Disk Management-ə daxil ol, orda diskin hissələrini görəssən.. C-ni yox, digərini format elə.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 buyur forumda var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.