Photograpy Nazim Konu tarihi: 19 Şubat 2015 Paylaş Konu tarihi: 19 Şubat 2015 Hərkəzə Salamlar Axşamınız xeyr . Mən Windows 7 istifadə edirəm .. Şəkildə göstərdiyim yerdə dil dəyişmək yoxdu xaiş edirəm çarə tapın . Və Komputerimi necə türkçe edə bilərəm ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 Səndə deməli bir dil var, yaxud language barı gizlətmisən.. Keyboard language əlavə etdikdən sonra o seçim gəlir.. Belə elə sən: Contol Panel → Region and Language → Keyboard and languages → Change Keyboard → Add → Türk dilini seç.. Burada dil əlavə olunacaq.. Və yenə language bar görsənməsə, yanında seçimdən bərpa edə bilərsən.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Extreme Crazy Person Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 Salam bu videoya baxın türk dili üçün Dil çubuqu üçün buna baxın https://social.microsoft.com/Forums/tr-TR/d34f0583-c946-4336-9b3e-18daacef6f37/w indows-7-windows-7-dil-ubugu-kayboldu-nasl-geri-getirebilirim-?forum=windowstr Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Photograpy Nazim Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 @Ülvi çox sağol videoya görə ama alınmadı görsənmir.. @Ilgar_Mammadov mən klavyaturaya türk dili yox komputerimi türk dili etmək istəyirəm. @AzeSixTeen dediyini elədim türk dili etməyi ama yanlışlıq verdi . Capture.PNG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 Buyur asan yolu: 32 bitdirsə burdan yüklə: http://www.froggie.sk/7lp32sp1.html 64 bitdirsə burdan yüklə: http://www.froggie.sk/7lp64sp1.html Yükləyəndən sonra yüklədiyin faylın üstünə gəl, install elə adi qaydada daha sonra: Contol panel → Region and Language → Keyboard and Languages → Display Language burada seçimlər gələcək.. Türk dilini seç və restart olacaq kompüter.. Sonra yeni sistem türk dilində olacaq.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Photograpy Nazim Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 Bunu eşitmişdim ama eləməmişdim bu original dildi İlgar ? yükləyirəm xəta baş verməsə bura yazacam . Verdiyin programda xəta var setup a basıram girmir ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 Hansı xəta gəlir ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Photograpy Nazim Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 Yüklədim Setup faylına bastım heçnə açılmadı Pelezaqruskada verdim olmadı .. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 Administrator ilə run elədin ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Photograpy Nazim Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 yoxladım oda olmadı .. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 Nə qədər gözləyirsən ? Açılmırsa error verməlidir axı.. Ola bilər ki, bir az gec açılsın.. İndi özüm yoxlayıb yazaram sənə.. Alınmasa update ilə edərsən.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Photograpy Nazim Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 Gözləyirəm .. Updatəyli olmadı şəkil qoymuştum nə xəta verir updateylə sən yoxla bir bunu bəlkə səndə xəta vermir . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 kompyuterə perezaqruzka verib yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 Bax yükləndi məndə: turk.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Extreme Crazy Person Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2015 Updateni aktivləşdir optional updatedə turk dilinə quş qoyub aşağıda install elə və gözlə qutarannan sonra komputer perezaqruzka verecək avtomatik olaraq biyaz gec açılacaq sonra windows updateni yenidən bağla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 20 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2015 eləyə bilmirsənsə teamın kodunu göndər köməklik edim sənə.amma sistemin türk dilinə çevirməyi məsləhət görmürəm.çünki proqramların çoxusu işləməyəcək.nə vaxtdan türk dilində sistem olub.ya rus ya da eng dili. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Photograpy Nazim Mesaj tarihi: 20 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2015 Açığ olanda deyin teamı verim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.