Mr.Elgün Konu tarihi: 21 Şubat 2015 Paylaş Konu tarihi: 21 Şubat 2015 Salam mende iphone 5 de evvel ios 7 idi bu gun yenileme verdim ios 8 oldu ', ama ki problem cixdi telefonun yaddasinda olan contact lar silindi men olari nece geri qaytara bilererem xaiw edir komek edin , nece geri qaytara bilerem kontaktlari ? Movzunu Azerbaycan dilinde yazmasigim ucun uzur istiyirem telefonnan yaziram . Evvelceden tewekkur qardawlar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackerHacker Mesaj tarihi: 21 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2015 Salam Buradan baxın Özüm yoxlamamışam.Yoxla gör alınır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Elgün Mesaj tarihi: 21 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2015 Kömeye göre coz saol qaqa komp yoxdu ama kompsuz nese elemey olar yoxsa mutleq komp lazımdı ? Kompsuz Bawqa proqramnan zadnan alınarmı ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackerHacker Mesaj tarihi: 21 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2015 Dəyməz,İnternetdə xeyli axtardım amma sizə təqdim etdiyimdən başqa yolunu tapa bilmədim. Amma yəyin kompütersiz yolu da olar. Buraya baxın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 21 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2015 Əvvəldən gərək iclouda yedekliyərdin kontaktları.Sonra qaytara biləsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackerHacker Mesaj tarihi: 21 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2015 My Contacts Backup haqqında türkçə baxa bilərsiz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 21 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2015 HackerHacker O proqramda da əvvəlcədə nüsxə çıxarmaq lazımdır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackerHacker Mesaj tarihi: 21 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2015 Başa düşdüm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.