AQIL_ISMAYIL Konu tarihi: 26 Şubat 2015 Paylaş Konu tarihi: 26 Şubat 2015 Salam Hörmətli sayt Rəhbərləri və istifadəçiləri. Bu mövzunu açmaq istəmirdim ancaq bugun saytin Forum bölməsində açılmış mövzulara baxdıqdan sonra bu mövzunu açmaq qərarına gəldim. Düzü son zamanlar işlərimin çoxluğu ilə əlaqədar saytda elədə çox ola bilmirəm. Ancaq tək mənim və ya digər sayt rəhbərlərinin sayta gec gec gəlməsi bu o demək deyilki sayta nəzarət edilmir....Xeyir...Mən həmkarlarım olan sayt rəhbəri Karb10 (Ülvi) və Borland9 (Kamran) qardaşımıza təşəkkür edirəm ki saytda mənim və digər heyyət üzvlərinin yoxluğunu hiss etdirmirlər....Sağ olsunlar hər ikisi ....Sözüm onda yox gələk əsas məsələyə...Son zamanlar əsasəndə 5-6 gün olar ki forumda açılan mövzulara fikir verirəm..Açılan mövzulardan belə qərara gəldim ki Bir çox istifadəçilər forumda nə sahə üzrə olur mövzu açılır...Movzuyada baxirsan görürsənki 1 və ya 2 cavab helədə böyük bir problem deyil bəlkədə onun cavabını balaca uşaqda bilir....Bəlkədə bəziləri bunu yeni mövzu açmaq üçün eləyir...dəqiq deyə bilmərəm...Ancaq bəzi istifadəçilərə demək istəyirəm ki çalışın sadə bir nəyəsə görə yeni mövzu açmayın...Əvvəlcə forumda axtarış edin....Daha sonra mövzu açmaq lazım gəlirsə yeni mövzunu açın....Saytda nə qədər istifadəçi var hər biri bir yeni mövzu açanda gör nə qədər mövzu yaranır....Bəlkədə bu sözlərimi bəziləri düzgün başa düşmədi...Ancaq yəqinki bəziləridə mənimlə razılaşar....Sözümün canı Əziz istifadəçilər əsasəndə sayta yeni gələn istifadəçilərimiz mövzu açarkən çalışın elə mövzu açın ki bir müddət keçdikdən sonra hansisa bir istifadəçi sizin açdığınız mövzuya baxıb nə isə öyrənsin....Yəqinki sözümü çatdıra bildim...Heyyətə və istifadəçilərə uğurlar.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 26 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Şubat 2015 Aqil tamamilə haqlısan.Mövzu açmamışdan əvvəl googla-da onun həllini axtarmaq lazımdır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 26 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Şubat 2015 Ümumiyyətlə, hər sualın cavabı var internetdə.. Sadəcə özümüzü bir az əziyyətə salmaq lazımdır.. Elə mövzulara cavab yazanlar da demək olar ki, 70-80 faizini internetdən götürüb yazır, qalanları isə praktika.. Bir də məlumat xarakterli mövzular başqa bölmədə olsa yaxşı olar, çünki, məlumat paylaşılan kimi əksər istifadəçilər məlumatı oxumamış ya oxumuş "təşəkkür" yazır.. Heç kimi misal gətirmirəm, elə özüm də yazıram.. Bu da digər sualların forumda geridə qalmasına səbəb olur.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Photograpy Nazim Mesaj tarihi: 26 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Şubat 2015 Ən çox İlgar Mammadova hak verdim deyim Niyə . Çünki Açılan mövzuların demək olarki 100də / 90 ını googleden yazaraq tapmaq olar . Sadəcə Tənbəllikdi bir dəfəlik əziyyət çəkmədən asan yola əl atmaq istəyirlər .. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
xpqaqas Mesaj tarihi: 26 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Şubat 2015 Salam bəs niyə çöp qutusu deyə bölmə yaradılmır forumda? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackerHacker Mesaj tarihi: 26 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Şubat 2015 Doğrudur hər sadə suala görə mövzu açılmasının tərəfdarı deyiləm.Amma google-da və ya you tube-da bilən də yazır, bilməyən də və təcrübəsi olmayan istifadəçi də orada yazılanları oxuyaraq edir amma müəyyən problemlər çıxır və ya tamamilə heç bir işə yaramır.Amma burada kompüter təcrübəsinə malik olanlar və öz praktikalarında bu hallarla qarşılaşanlar ya onlara google-dan və you tube-dan işə yarayan mövzuları təqdim edirlər,ya da öz təcrübələrinə əsaslanaraq kömək edirlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 27 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Şubat 2015 bu günlərdə mən lazımsız mövzuları qeyd edəcəm.əl gəzdirəcəm.və bundan sonra hər hansı mövzu açılsa o forumda olarsa yəni təkrar olarsa xəbərdarlıqsız siləcəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 27 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Şubat 2015 SALAMLAR bildiyiniz kimi bu saytın demək olar səlahiyyətlərini Tural qardaş mənə vəzifə verəndə mənə tapşırmışdı məndə saytda hazrda aktiv deyiləm ama gündəlik sayta nəzarət edirəm (Qonaq kimi çox vaxt) hazırda yeni bir qaydanın əlavə edilməsini təmin edəcəm və yeni mövzu açıb bu haqda öz fikirlərimi bildirəcəm. Diqqətinizə görə minnətdarıq... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.