_LeoN_ Konu tarihi: 1 Mart 2015 Paylaş Konu tarihi: 1 Mart 2015 Salam hamıya.Telefonum Sony Xpera C-di.Bir neçə gündü belə problem olur: Telefonun Ekran döndürməsi aktiv olur.Amma bir neçə dəq. keçir Məs:biraz oyun oynayıram sonra teli neçə dəq işlətmirəm.Sonra teli açanda ekran yana dönmür.Ayarlardan girib baxıram ki,"ekranı yana döndür" (Auto-rotate screen) yanında işarə yoxdu.İşarələyirəm,ekran yana dönür.Sonra yenə bir neçə dəq keçir,telefona baxıram yenə yana dönmür,girib ayarlara baxıramki "Ekranı yana döndür"ün qırağındakı işarə yoxdu..Onu da deyim ki,bu həmişə olmur.Məsələn olurki 1 gün normal olur həmişə yana dönür. Bu nədən olar bilər? Format etsəm düzələr? Vəya başqa cür düzəltmək olar? Əvvəlcədən təşəkkürlər! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 1 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Mart 2015 SALAM. Bu iki səbəbdən ola bilər: 1. Sistemin xətası- fabrik ayarlarına qaytarsanız düzələcək. 2. Kimsə istifadə edirsə (sizdən başqa) o bu funksiyanı deaktiv edir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 1 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Mart 2015 ACCOUNTANT , Xeyr.Məndən başqa heç kim işlətmir.. Axırıncı dəfə 7 ay əvvəl format etmişəm.Telefon ilişmir.Amma telefonun ekran klidini açanda ekrandakı şəkil sola gedir sonra yerinə gəlir.Yəqinki bunlar da formatdan sonra düzələr.Sadə format edim,Ayarlardan "Fabrika veriləri"nə sıfırlasam olar? Birdəki formatdan sonra sistem yeniləməsi gəlir,yeniləyim yoxsa öz fabrika sistemi qalsın? Necə məsləhət bilirsiz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggio Mesaj tarihi: 1 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Mart 2015 Telefonda batareya qoruyan proqramlar var?Ola bilər hansısa bu kimi proqram özü söndürsün. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 1 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Mart 2015 Fabrika ayarlarına qaytarıb yoxla.Sistem yenilənmələri əslində telefon üçün yaxşıdır telefonun məhsuldarlığını artırır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 1 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Mart 2015 Haggio , Xeyr.Batareya qoruyan program yoxdu.Sonynin batareya qoruyan özəlliyi var.Bunu həmişə işlədirəm.. Karb10 , Fabrika ayarlarına qaytardım..Format olundu.Yoxlayım görüm necə olacaq.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
windows12 Mesaj tarihi: 2 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mart 2015 Sleep-i 30 saniyə yox dəqiqəsin çox elə yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mart 2015 nəticəni yazarsan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 4 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mart 2015 Formatdan sonra problem yox idi 3 gündü.Amma indi teli compa usb ile qoşdum sonra çıxardım.Tel yene yana dönmedi,settinge baxdım işare yox idi.1 deq keçdi yana döndü tezden işare geldi.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGamerExpert Mesaj tarihi: 5 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Mart 2015 Salam telefonu root edib yoxlayın Bəlkə telefonda ACCOUNTANT dediyi kimi sistem xətası olub Root et məncə düzəlməlidir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.