aga hesenov Konu tarihi: 7 Mart 2015 Paylaş Konu tarihi: 7 Mart 2015 Salam bizde krosnu kanallar pozulmuşdu türk-rusdu. Avdamatik axdarış verdim ancaq türk kanalların tapdı rus kanalların tapmadı indi mən rus kanalların necə tapım tunerin adi DREAMSKY Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 8 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mart 2015 Bu saytdan dərəcəni peyki seç kodlar var. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 8 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mart 2015 Anlamadıme sayta girdim baş açmadım mənə hazır link atın girim götürüm kodları rus kodları lazımdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 8 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mart 2015 Sənin peykin hansı dərəcəyə qurulub?Orda göstərilib hamsı aydın şəkildə. Bax buna Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 10 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mart 2015 Mən hardan bilimki hansı dərəcədə qurulub Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 11 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Mart 2015 Hansı peyk üzərindən baxırdın? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.