kolatan Konu tarihi: 8 Mart 2015 Paylaş Konu tarihi: 8 Mart 2015 salam mən komputeri HDD çıxartmışdım başqa komputerə saldım format etdim sonra onu qoydum komputerə birinci bu şəkil gəldi20150308_225542.jpg 20150308_230818.jpg 20150308_230835.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 8 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mart 2015 2-ci seçimi kliklə, normal windows açılsın.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 8 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Mart 2015 qaqa açılmır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 9 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mart 2015 BİOS-da bax gör SATA mode hansıdır ? AHCİ ya Compatibility ? Əgər Sata kabellə qoşmusansa, AHCİ olmalıdır.. İDE portla qoşmusansa, Compatibility.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 9 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mart 2015 qaqa oBiosa gore hdd çıxartdım şəklin gondərim bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 9 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mart 2015 Bax: bios_sata_mode.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 9 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mart 2015 fggf.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 9 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mart 2015 Səndə HDD-də əməliyyat sistemi varsa, boot menuya görə nrht olma.. Obicnaya seçiminə qoyduqda nə gəlir ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 9 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mart 2015 qaqa 1 şəkioldə obicnaya deyirsense heçnə yeyni şey olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 9 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mart 2015 F8-lə daxil ola bilirsən ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 9 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mart 2015 yox ay qaqa maraqlıdır ki kom yandıranda F2 heçnə gəlmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 9 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mart 2015 F2 gəlmir, ancaq BİOS-a daxil olur ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 9 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mart 2015 sadəcə Fn Esc giri ama onu =da ekranda gösdərmir ..... düymələri sııxram giri . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 9 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mart 2015 Lenovo-du səndə ? Lenovoda olur elə şey, Fn-lə daxil olursan.. BİOS-dan söndürə bilərsən bu seçimi.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 9 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mart 2015 Asus X 501 dir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 9 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mart 2015 BİOS-dan Fast Boot-u dəyişdir.. Bir də yuxarıda dediyimə bax, gör Sata AHCİ seçimidir ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 9 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mart 2015 necə dəyişim axı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 9 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mart 2015 BIOS-a daxil olanda orda seçimlərə bax olacaq.. Ya da kompüterivin tam modelini at, internetdə varsa, atım şəklini.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 9 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mart 2015 Asus X501U Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miryusif Rahimov Mesaj tarihi: 9 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mart 2015 Salam. Windows əməliyyat sistemində xətalar var. Əgər Windows 7 disqin varsa disqi qoy və biosdan disqə gir. Daha sonra Windowsu bərpa et yazısına vur. həll olunacaq. Tam başa düşməyin üçün, aşağıdakı videoya baxa bilərsən. Buradan videoya baxa bilərsən Əgər birinci seçim Başlanğıc Təmir (Başlanğıç Onarma) olmasa, onda ikinci seçim Sistem Bərpası (Sistem Geri Yükleme) variantını seçərsiniz. Dillər fərqli olsa da, sistem eynidir. Heç bir çətinlik çəkməyəcəksən zənnimcə. Köməyə ehtiyacın olsa deyərsən...! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 9 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mart 2015 kolatan, uyğun bir şəkil tapa bilmədim.. Ama fast boot mode olursa, BİOS-da yüz faiz seçim olur.. Dəyişə bilərsən.. Məndə də bir dəfə belə problem olmuşdu, normally windows seçiminə qoyduqda windows açmırdı.. Sonra BİOS-dan SATA mode dəyişdirdim düzəldi.. Əgər bu üsul alınmasa, qardaş da yuxarıda qeyd elədi, ilk öncə startup repair funksiyasını yoxla.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 9 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mart 2015 alınmadı ona vin 8 yazıram ama yükləmə gedir 30deq hələ 24 % dir nəsə eləbil hdd problem var ola bilər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 9 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mart 2015 Başqa windows yoxla.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 9 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mart 2015 başqa hdd yoxladım onda vin 8 götürür ama indi formata vermişəm hdd eləbil problem var bayaxdan 25 % vin 8 yazdım düzəldi ama birinci bunda vin 7 idi hər kəsə öz təşəkkürümü bildirirəm mövzünu bağlaya bilərsiz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.