KymaR_ Konu tarihi: 15 Mart 2015 Paylaş Konu tarihi: 15 Mart 2015 Salam mən bir neçə gündü instagram istifadə edirəm və bir neçə şey məni maraqlandırır 1.İnstagramda izləyiciləri suni şəkildə necə artıra bilərəm 2.İnstagramda mənim izlədiyim ama həmən adamın izləmədiyini necə öyrənib toplu şəkildə unfollov edə bilərəm? 3.İnstagramda Smileys-lər necə qoyulur? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
windows12 Mesaj tarihi: 15 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mart 2015 Buyur Birinci sualıvın həlli Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 15 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mart 2015 bunların heçbiri işləmir qardaş işləsədə pullada çoxsunu yoxlamışam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
windows12 Mesaj tarihi: 15 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mart 2015 Bunu yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 15 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mart 2015 bunu necə işlətmək lazımdı? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
windows12 Mesaj tarihi: 15 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mart 2015 hesabını yaz gələcək Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 15 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mart 2015 qardaş bu proqramın follov artırma ilə heçbir əlaqəsi yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 16 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2015 Mənədə belə bir proqram lazımdır windows12-Sən özün yoxladığın proqramı yaz Belə yazmaqla olmaz minlərcə belə proqram var amma hec biri işləmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.