windows12 Konu tarihi: 16 Mart 2015 Paylaş Konu tarihi: 16 Mart 2015 Salam dostlar bəzi Türkiyənin youtube vəhşiləri var yəni hərəsi bir kanalın sahibidir bəlkə sizlərdəndə kimsə onların videoların izləyirsiz mən özüm Burak oyundanın videolarına baxıram.Yəni onu demək istəyirəmki mən youtubedə bir dərslik və ya hansısa oyun bölümlərinə baxanda niyə türk videolarına baxmalıyam bizdə belə videolar çəkməyə həvəs yoxdu bu saytın üzvlərindən hərəmiz 1 kanal açsaq çoxlu maraqlı video qoysaq dərslik,oyun, və s. Azərbaycanda belə şeynən azda olsa tanınar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 16 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2015 SALAM. Yaxşı fikirdir. Amma biraz maliyyə dəstəyi olmalıdır. Məsələn mən özüm bu işə başlamağı fikirləşirəm. 4-5 dərslik çəkmişəm sadəcə səsləndirmə ilə bağlı problem çıxdı onu da dünən həll etdim.ALLAH qoysa tezliklə paylaşımlara başlayacam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 16 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2015 Çox az qalıb mən 3 ildən sonra açacam.İndi oxuyuram.Sonra böyük bir kanal açacam.Ancaq səbr lazımdı. Biraz gözləyək olacaq.Tək mən yox hamı açacaq...... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 16 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2015 Gözəl fikirdi hətta əla fikirdir məndə sizə qatılmaq istəyərəm lakin...Azərbaycan kimi ölkədə bu o qədərdə inkşaf etmiyib səbəbləri əhalinin azlığı və cəmiyyət içində texnaloginanın inkişaf etməməsidir. Türkiədə 70 Milyona yaxın əhali yaşayır bunların 20 milyonu gəncdir 1 milyonu isə texnalogia ilə maraqlanır bucur şeylərlə maraqlanır və kanalları inkişaf edir . Azərbaycanda isə 9 milyon əhali var (Deyilənə görə) bunların 500.000 Min gəncdir 50.000 min isə texnalogia ilə maraqlanır. Yəni bu formadanda baxmaq lazımdı sonra isə bir sponsur lazımdır o Türk kanallarında olan bütün adamların sponsuru var şirkətlərini tanıdırlar nəinki o bütün məhşur kanallar elədir . Məsələn "AtheneWins" bu kanalın inkişaf etməsinə kömək edən Razor oyun şirkətidir və s.... . Sonra isə mehriban bir qrup lazımdır sonra isə studia lazımdır ..Amma istəsək hər şeyə nail ola bilərik bir Azərbaycanlı var onunda oyun kanalı var neçə vaxtır video çəkil videoları 500 baxış ortalaması ilə olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fariz-Aze Mesaj tarihi: 16 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2015 Salam Məndə özümə belə dedim və OyunDostu kanalı açdım videolarıma burdan baxa bilərsiz Abunə olmağı unutmayın https://www.youtube.com/channel/UCqbsCu7ntfseTsTjd3tVM_Q Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.