ToTu Safarlee Konu tarihi: 17 Mart 2015 Paylaş Konu tarihi: 17 Mart 2015 Netbooka format verilib bütün drayverlər yazıldıqdan sonra yaxşı işləməyə başladı ama bir problem var batareya yerindən ekranın parlaqlığın nəqədər azaltsam çoxaltsamda olduğu kimi qalır.Fikirləşdim İntelin Xarakteristika menyusundan çoxaldım ordada kobud görsənir.zəhmət olmasa kömək edin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 17 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2015 Control Panel → Power Options seçimindən azaldıb-artıra bilərsən.. Bir də bunları edərkən battery/plugged seçimlərinə fikir ver.. Ola bilər ki, sən səhv edirsən nəyisə.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToTu Safarlee Mesaj tarihi: 17 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2015 power options dedikdə elektropitaniyanı nəzərdə tutursan? ordan hərşeyə baxmışam.mümkün deil.başqa yolu yoxdu ? hansısa proqram vasitəsisilə ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 17 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2015 Serverə şəkil yükləmək olmur, yoxsa şəkil atardım.. Control Panelə daxil ol, sonra Power options var, ora daxil ol.. Sonra aşağıda screen brightness var, ordan dəyişə bilərsən.. Ya da "change plan settings"dən.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 17 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2015 Başqa serverə yükləyin hələlik şəkli. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 18 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mart 2015 gir bura sistemin hansıdırsa neçə bitdirsə seç və aşağıdan original driverləri yüklə ustanovka elə perezagruzka ver alınacaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.