HackerHacker Konu tarihi: 19 Mart 2015 Paylaş Konu tarihi: 19 Mart 2015 Salamlar Mənə HTML və CSS-i öyrənmək üçün türkcə və ya rusca videodərsliklər toplusu lazımdır. İndidən təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 19 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mart 2015 Bax sayta Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackerHacker Mesaj tarihi: 19 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mart 2015 mayak18 CSS-i tapdım HTML-yə aid videodərsləri tapa bilmədim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 19 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mart 2015 Bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackerHacker Mesaj tarihi: 19 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mart 2015 mayak18 Təşəkkürlər... Bağışlayın saytı diqqətlə nəzərdə keçirməmişdim. CSS-in dərslik setinin yüklənmə sürəti çox zəifdir.Onu başqa mənbədən daha sürətlə yükləmək mümkündürmü? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 19 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mart 2015 Htlm yaz youtubeyə orda azəri dilində video dərslik var 0dan. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackerHacker Mesaj tarihi: 19 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mart 2015 Elit-killer HTML-yə aid videodərslikləri saytdan yükləyirəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 19 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mart 2015 HackerHacker lap yaxşı qaqa uğurlar sənə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackerHacker Mesaj tarihi: 19 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mart 2015 Elit-killer Təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 19 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mart 2015 Halal xoşun. Mövzu bağlandı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.