kolatan Konu tarihi: 19 Mart 2015 Paylaş Konu tarihi: 19 Mart 2015 salam məndə belə bir problem olub mən radicalda danışıram qarşı tərəf heçnə başa düşmək olmur robot kimi səs gəlir qarşı tərəf elə diyir nədən ola bilər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 19 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mart 2015 səs driverini düzgün yazmaq lazımdı.yenilə səs driverini. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 19 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mart 2015 Raidcall proqramını deyirsən deyəsən.Mikrofondan da ola bilər problem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 19 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mart 2015 yox ay qaqa skaypdada səs gəlmir ama mənim səsimi eşidir mən onu eşidə bilmirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 19 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mart 2015 sən onu eşidə bilmirsənsə şəkildə göstərdiyim yerdə düzəliş elə orda 2 seçim var səndə vəni dinamik seç. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.