_LeoN_ Konu tarihi: 21 Mart 2015 Paylaş Konu tarihi: 21 Mart 2015 Salam hamıya.Novruz bayramınız mübarək! Telefonum Sony Xperia C-di.2,3 dəfə format etsəmdə,yenə bəzi problemlər var. Məs:şəkilləri,videoları qalareyada açmır.Qalereyada heçnə yoxdu.Şəkil çəkirəm şəkil görünmür.Ancaq File kimi girib baxmaq olur.Albom programını da yeniləmişəm amma düzəlmədi.Mahnılar Walkman playerdə açılmır.Format elədim düzəlmədi deyə,PC companion ilə sistemi yeniləmək istədim,çünki orada yazılıb əgər telefonda sistem xətası olarsa yeniləyin.Lakin yeniləmək istəyəndə sonda belə xəta gəlir: Yazılım güncelleştirme bileşenleri bilgisayarınızda çalıştırılamıyor Şəkil: Bunu necə düzəldə bilərəm? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 21 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mart 2015 Proqramı kompyuterə safe mode rejimində yükləməyi yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 22 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Mart 2015 Safe Mode-da yoxladım.Alınmır yenə,yenilənmir.. Google-da axtardım az mövzu tapdım ingiliscə.Orda da tam məlumat yoxdu.Ancaq yazıblarki,antivirus və firewallı bağlayıb,yoxlayın.Onu da yoxladım,yenə error 11 xətası gəlir.Bilən varsa zəhmət olmasa yazın.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackerHacker Mesaj tarihi: 22 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Mart 2015 Orada qeyd edildiyi kimi Windows təhlükəsizlik divarında bu proqrama icazə verməyi yoxla gör alınır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 22 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Mart 2015 Təhlükəsizlik divarına da baxmışam,orada PC companion programı yox idi əlavə etdim.Amma o biri Sony Ericsson update engine.Burda Update engine var bilmirəm odu yoxsa yox.Belə də yoxladım yenə alınmadı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackerHacker Mesaj tarihi: 23 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mart 2015 Bax gör orada Sony Ericson Uptade Engine varsa əlavə et yoxdursa,deməli bu əlavə etdiyindir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 16 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2015 Salam dostlar necəsiz? Məndə də eynən belə bir problem var həll yolunu windows-az.com-da gördüm kömək etsəz sevinərəm. Hata kodu: 11 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 18 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2015 Rauf-SDTK , məndə komp xp olanda belə olurdu.Format etdim windows 7yə.Antivirus və təhlükəsizlik divarını söndürdüm.Xəta gəlmədi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 18 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2015 Problem özü-özünə düzəldi. Daha doğrusu rayona gəldim burdakı Wi-Fİ ilə yüklədim yükləndi ) Qəribə problemdi )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.