qusi555 Konu tarihi: 21 Mart 2015 Paylaş Konu tarihi: 21 Mart 2015 Salam Windows-Az.CoM istifadəçiləri və səlahiyyətli şəxsləri. Mən artıq 2 ildir Warface oynayıram. Məni bəzi laqlar narahat edir və mənə elə gəlir ki, bu komputerimin parametrləri ilə birbaşa əlaqəlidir . (və ya detallar köhnəlib)(3 ilin komputeridir). Oyun zamanı tez sağa sola çönən zaman dartmalar, qaçan zaman və ya ani dvijeniya zamanı dartmalar hiss olunur. Pinq normaldı 3-4 pinqnen oyuna girirəm . Pinq normaldı 3-4 pinqnen oyuna girirəm deyəndə bax bunları nəzərdə tuturam Oyuna lazım olan parametrlər və mənim PC -min parametrləri MƏNİM PC -MİN PARAMETRLƏRİ -> http://sendfile.su/1098855 ( parametrlərdə çox yerdə suallar var, çünki məndə hal hazırda yeniləmələr gedir və mən düşünürəm ki, məhz buna görə onlar SUAL formasındadır) SİZCƏ PROBLEM HANSI DETALDA OLAR? HANSI DETAL ZƏYİFDİR Kİ, OYUNU TAM KEYFİYYƏTLİ OYNAMAQA İCAZƏ VERMİR ? CAVAB (məsələn) Ramın 3GB -di, oyun zamanı tam 2GB ramın lazım olduğunu nəzərə alsaq və sənin komputerinində işlək vəziyyətdə ramnan istifadə etdiyini nəzərə alsaq, RAMININ zəyif olduğu ortaya çıxar və oyunlar zamanı belə laqlar baş verər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 22 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Mart 2015 oyunun sənin kompyuterinə uyğun olub olmadığını burdan yoxla http://www.systemrequirementslab.com/cyri?gameName=warface&itemId=11615&p=r Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGamerExpert Mesaj tarihi: 23 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mart 2015 Salam burda belə böyük problem yoxdu update elədiyin faylları sil və updateni bağla düzələcək update sənin sistemini ağırlaşdırır əgər original windows-dursa updatedə problem olmaz İndidən təşəkkürlər Birdəki bu şəkildəki kimi et My Webpage Oyunun Qrafikasın aşağı sal разрешение-sin 1280x768 [5x3] sonra qrafikasın Н Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qusi555 Mesaj tarihi: 23 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mart 2015 Sabah hamısım edib bura cavab yazacam. O şəkildə göstərdiyini bilmək mənim üçün əla oldu. Onu dərhal tətbiq elədim. Çox sağol. Allah razı olsun. O ki, qaldı oyunun Ekran icazəsi və Görüntü keyfiyyətinə, onları aşağı salmışdım. Yenədə adi laqlar edirdi. Tez manevirlar zamanı anı donmalar. Lap adamı bezdirirdi. Görək nə olacaq. Sənə Cavab yazacam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGamerExpert Mesaj tarihi: 24 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mart 2015 Cavabını gözləyəcəm! Məncə updatedəndir o Mənimdə başıma gəlmişdi! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qusi555 Mesaj tarihi: 24 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mart 2015 MrGamerExpert, nesə. Biraz yaxşıdı. Amma nəsə məni qane etmir. Hər şeye görə sağol. Məncə PC -ni dəyişmək lazımdır. Onsuzda çoxda oynamıram, o oyunu. Mövzunu bağlaya bilərsiz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 24 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mart 2015 mövzu kilit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.