priora Konu tarihi: 21 Mart 2015 Paylaş Konu tarihi: 21 Mart 2015 Axşamın xeyir qusi555 bayramında mübarək olsun mənə 1dənə kino lazımdı adları budu Sevimli Tehlükəli linkin atsan yükləyərəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qusi555 Mesaj tarihi: 21 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mart 2015 Aqibətin xeyirli olsun hörmətli, priora . Sənində bayramın mübarək olsun . Bəhs etdiyin film (Sevimli Tehlikeli ) 6 fevral 2015 ci il tarixində ilk dəfə Türkiyədə izləyicilərə təqdim olundu. Azərbaycanda da bu film maraqla gözlənilirdi, çünki bu filmdə Özcan Deniz özünü Rejissor vəzifəsində sınayıb. Maraqlı və gözlənilən filmdi. Bu film 7-8 gündü Kinoteatrlardan yığışdırılıb və mən paylaşdığım mənbədə o filmə aid heçnə tapmadım. İnşAllah bu filmin versiyaları paylaşılan kimi, mən onları Türkcə filmlər yüklə mövzusunda paylaşacam. Odur ki, Türkcə filmlər yüklə mövzusunu diqqətlə izlə . Qeyd: Gələn səfər türkcə film istəyini elə bu mövzuda yazarsan (zəhmət olmasa) >>> Türkcə filmlər yüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 22 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Mart 2015 Mövzu redaktə olundu gələn dəfə diqqətli ol.yazıları azəri hərfləri ilə yaz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
priora Mesaj tarihi: 22 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Mart 2015 Baş üstə Elit Killer çox saq ol allah razı olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 22 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Mart 2015 Halal xoşun olsun . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qusi555 Mesaj tarihi: 22 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Mart 2015 Məncə artıq bu mövzunu bağlamaq olar, çünki bu mövzunun artıq əhəmiyyəti yoxdur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.