Admin_Boy Konu tarihi: 24 Mart 2015 Paylaş Konu tarihi: 24 Mart 2015 Salam əziz dostlar mən kompyuterdən telefona mahnı yükləyəndə mahnılar qarışır nədən ola bilər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 24 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mart 2015 Mən bilən telefonun özündə olan mahnılar ayrı yerdə olur, USB-ni taxıb atdığın mahnılar isə ayrı.. Bəlkə buna görədir qarışması.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 24 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mart 2015 biraz aydın yaz sualını Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 25 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Mart 2015 Kompyüterdən telefona mahnı yükləyirəm mahnı kompda nolma oxuyur teldə ifə mahni qarışır Telefonda brauzerdən və ya operadan mahnı yükləyirəm yənədə mahnı qarışır nədən ola bilər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat_644 Mesaj tarihi: 25 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Mart 2015 telefonu farmat et Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 26 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mart 2015 Telefonu format etmişəm düzəlməyib Birdə onu deyimki telefona Rom Toolbox (Pullu versiasını) proqramını yükləmişdim Telofonun yanma loqosunu və şriftini dəyişmişdim ondan ola bilər format eledim evvelki vezyetine qayitmadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat_644 Mesaj tarihi: 26 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mart 2015 farmat edib əvvəlki vəzyətinə qaytara bilməmisənsə onda farmat olunmuyub. məndə də olmuşdu farmatla düzəlir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 27 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2015 Necə tam format edim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat_644 Mesaj tarihi: 28 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mart 2015 telefon madelin yaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.