ŞiZoFReNiYa Konu tarihi: 27 Mart 2015 Paylaş Konu tarihi: 27 Mart 2015 Hərkəsə salam.məndə opera və mozilla ilə muxtəlif saytlarda ok.ru və s.saytlarda login və parolları yaddaşa salıb sayta daxil olanda hər dəfə parol login yazmırdım ele istədiyim addan cixib ikonu login yazılan yerə vuranda saytlara girdiyim loginlər və parollar gelirdi.indi isə mən kampyuteri format elədim və yenidən opera mozilla yazdım lakin parol və loginlər artıq silinib onları mən geri necə qaytara bilərəm ? Öncədən təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 27 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2015 gərək əvvəlcə brauzerdə hesab açardın saytlar və parollar sinxronizə olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 27 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2015 Salam, ancaq email vasitəsilə recovery edə bilərsən parolları.. Əgər, sən parolların, internet settingslərin yeni kompüterə keçməsini istəyirsənsə, migrasiya edə bilərsən.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŞiZoFReNiYa Mesaj tarihi: 27 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2015 məndə google chrome ilədə o parollar var idi və mən gmail vaistəsi ilə google chromada qeydiyyatdan kecmisdim onunla parollari geri qaytara bilərəmmi ? google chrome ilə sinxronizə elədim alındı lakin mənə lazım olan parollar və loginlər orda deyildi opera və mozillada idilər.olardanda hecbirindən qeydiyyatdan kecməmişəmki indidə sinxronizə ələyə bilmirəm bunun bir başqa yolu varmı ? Mozilla ilədə gmail dən qeydiyyat eləmişdim onunla geri qaytara bilərəmmi ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.