ziver890 Konu tarihi: 28 Mart 2015 Paylaş Konu tarihi: 28 Mart 2015 Salam mənim meqabytım öz özünən gedir zəng etdim nar mobilə dedilər android sistemi belədi sizlər bilirsizsə necə dayandırım getməsin mobil rabitədən başqa çıxış yolu var?Öncədən təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat_644 Mesaj tarihi: 28 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mart 2015 praqramlar yenilənir ona görə də mb gedir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 28 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mart 2015 Yeniləməni "Ancaq VVi-fi-yə qoşulanda et" seçin . Amma baxır nə qədər mb gedir. Adicə reklam gələndə, online oyun oynayanda (siz və bir başqası) və online proqramlar açəq olarsa onlara diqqət etmək lazımdır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGamerExpert Mesaj tarihi: 28 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mart 2015 Salam internetdən istifdə etməyəndə Mobil Məlumatları bağla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 28 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mart 2015 Salam, bu başqa mobil operatorlarda da olur.. Yuxarıda da dedilər, updateləri ancaq wifi ilə olanda et.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziver890 Mesaj tarihi: 29 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mart 2015 Bilirəm məndə istəmirəm bağlamaq mobil rabitəni elə bişey var mobil rabitəni bağlamayım meqabyt getmesin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziver890 Mesaj tarihi: 1 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2015 cavab yazardızda zəhmət olmasa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 2 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Nisan 2015 ziver890 hansı nömrədən istifadə edirsə gedin oranın servisinə yəni ofisinə orda göstərin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziver890 Mesaj tarihi: 3 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2015 Ellit-Killer zəng vurmuşdum namobilə dedilər istifadə etməsəndə gedəcək dedi belə telefonlarda belədir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 3 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2015 Settings –> Wireless & Networks –> Data Usage Bölməsinə daxil ol orda hansı proqramın internetdən çox istifadə etdiyini görəcəksən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziver890 Mesaj tarihi: 6 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Nisan 2015 Tapa bilmədim həmdə telem Azərbaycancadı necə edim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2015 Nizamlamalar -> Wireless & şəbəkələr -> Məlumatdan istifadə Təxminən belə olmalıdı nizamlamalar bölməsinə bax tapacaqsan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziver890 Mesaj tarihi: 7 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2015 Yenə tapa bilmədim zəhmət deyilsə şəkilli yada video qoya bilərsiz baxım necə edirlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziver890 Mesaj tarihi: 9 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Nisan 2015 Videosun atardız baxardım zəhmət olmasa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 10 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Nisan 2015 . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziver890 Mesaj tarihi: 12 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2015 təşşəkkür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 12 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2015 Problemin həll oldu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGamerExpert Mesaj tarihi: 12 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2015 Salam burdan proqram updantesin bağlaya bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziver890 Mesaj tarihi: 16 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2015 Yenə çıxılır meqabytım nə edim çıxılmasın? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2015 Bu proqramı telefonuna yüklə.Telefonda nəyin internetdən daha çox istifadə etdiyini göstərəcək Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziver890 Mesaj tarihi: 16 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2015 Yüklədim qaqaş sonra nə edim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2015 Şəkildəki yerə daxil ol orda göstərir interneti istifadə edən proqramları Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziver890 Mesaj tarihi: 17 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Nisan 2015 Qaqaş görürəm onu prosta necə edim birdəfəlik kəsi internet getməsin mobil rabitə bağlamayım day Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 18 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2015 nömrəni dəyişməli olacaqsan ya da qır tulla dublikatını çıxartdır yoxsa alınmayacaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziver890 Mesaj tarihi: 18 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2015 Qaqaş başa düşmədim səni başqa nömrə işdəsəm getmiyəcəy meqabyt Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.