TesLA Konu tarihi: 28 Mart 2015 Paylaş Konu tarihi: 28 Mart 2015 Salam. windows 8.1 istifadə edirəm, youtube-da Linux Mint sistemi haqqında bəzi videolara baxdım, xoşuma gəldi. Sistem haqqında bir neçə sualım var: 1. Linux Mint yoxsa başqa bir versiya istifadə edim? (ram 6. CPU i5, HDD 500GB, VGA 1gb nvidia) 2. Linux sistemində mən Adobe-nin proqramlarından istifadə edə bilərəmmi? 3. Windows 8.1 ilə sürət fərqi necədir? 4. Bildiyimə görə sistemə virus düşmür və antivirus istifadə edilmir. Doğrudurmu? 5. Sistemi usb-dən necə qurum? (iso fayldır) 6. Mən biləni sistemi qurmadan əvvəl test etmək olur. Doğrudurmu? və necə? Linux istifadəçilərindən cavab gözləyirəm, əvvəlcədən təşəkkürlər. Qeyd: Forumda bu sualların bəzilərinin cavabı ola bilər, amma mən hazırkı dövrə görə soruşuram (2015, yeni versiyaları). Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 28 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mart 2015 SALAM. Mən bir dəfə istifadə etmişəm amma sürət fərqi hiss etmədim. 7-ə nəzərən sürətli, 8.1 ilə eyni. Biraz daha yavaş. Mən virtualbox-da test etməyinizi məsləhət bilərdim. Çünki drayver və bəzi VVindovvs proqramlarında problem çıxır. Linux-un Virtualbox-a yazılma qaydası. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 28 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mart 2015 cavabın üçün çoxsağol, məncə virtualbox ilə yoxlasam sürət fərqini, məhsuldarlığı daha aşağı olacaq. Siz hansı versiyasını yoxlamışdınız? belə bir şey də var deyəsən virtualbox olmadan da iki sistemi də işlətmək Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 28 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mart 2015 Bəli olur. Mən Macbook-a 8.1 qurdum. Demək olar ki, bütün sistemləri bir arada işlətmək olur. Sizdə ayrıca hər hansı c diski varsa (hdd-da) ora yazın alınmasa silərsiniz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 28 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mart 2015 İstəyirəm D diskindən E ayırıb ora yazım. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 28 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mart 2015 . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 28 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mart 2015 Bunu az öncə izləmişəm Sistemi rəsmi saytdan yazıb Rufus ilə usb-yə atdım, amma sonra bu seçimlər çıxır, enter basıram ekran qara rəng olur və heç bir dəyişiklik olmur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.