Gwnel Konu tarihi: 28 Mart 2015 Paylaş Konu tarihi: 28 Mart 2015 salam axşamınız xeyr mən komputerə youwave android whatsapp proqramı yükləmişəm açmışam mesaj yazıram ancaq cavab gəlmir mesajın dəqiq getdiyini necə bilərəm? birdə bütün telefonlara olur yazmaq? zəhmət olmasa bilənlər cavablandırsın əvvəlcədən təşəkkür edirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 28 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mart 2015 Buna bax. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwnel Mesaj tarihi: 28 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mart 2015 çox sağ olun baxdım ancaq videoda kı kimi deyil mən yükləyən zəhmət olmasa o linki bura qoya bilərsiniz mən yükləyim sağ olun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 28 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mart 2015 Yükləmə linki orda var. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwnel Mesaj tarihi: 28 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mart 2015 link köhnəlib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 28 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mart 2015 Yüklə Link köhnəlməyib işləkdir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwnel Mesaj tarihi: 29 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mart 2015 salam siz qoyan linki yüklədim ancaq komputerdə açmadı birdə bu sayıtdakı linkdən də yüklədim onu da açmadı başqa cür nece yükləyə bilərəm zəhmət olmasa yazarsınız. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 29 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mart 2015 nəsə səhv verir? şəklini bura qoyun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 29 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mart 2015 Yükləyəndə antivirus varsa söndür. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwnel Mesaj tarihi: 29 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mart 2015 bura şəkil qoya bilmirəm zəhmət olmasa deyin qoyum birdə mən antivirusu necə söndürüm avast 2015 dir . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 29 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mart 2015 Bax Şəkli başqa share.az -a,(və ya başqa serverə) yükləyib linkin bura at. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwnel Mesaj tarihi: 29 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mart 2015 mən proqramı yüklədim komputerdə winrar proqramında açır yükləyirəm ancaq tam yüklənmir whatsappı başqa gür yükləmək olmaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 29 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mart 2015 Hər ikisin winrardan çıxarıb ustanovka elə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwnel Mesaj tarihi: 29 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mart 2015 Çox sağ olun siz deyən kimi etdim işlədi bir daha təşəkkür edirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 29 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mart 2015 Təşəkkür. Mövzu bağlandı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.