Maksim_252 Konu tarihi: 31 Mart 2015 Paylaş Konu tarihi: 31 Mart 2015 Hər kəsə salamlar.. İlk öncə qeyd edim ki, bu mövzunu açmaq üçün Azər (TΛNNΞЯ) qardaşımızdan razılıq almışam.. İndi isə keçim mətləbə. Saytımda mənlə əməkdaşlıq edən digər administrator hərbi xidmətə yollandığı üçün mənə kömək edəcək Administrator lazımdır. DLE bacarığı olsa və online ödəmələr edə biləcək biri olsa yaxşı olar. Saytın bütün ödənişləri mənim öhtəmdə olacaq.. Yeni administratorun işi yalnızca saytın bəzi problemlərini düzəltməkdə mənə kömək etmək olacaq. Saytı görmək üçün [Daxil Olun].. Qeyd: Bu yazını reklam məqsədilə yazmamışam. Kömək edə biləcəklər mənlə şəxsi mesajla əlaqə qura bilərlər. Öncədən təşəkkürlər.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 1 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2015 Aleykum SALAM qeyd edimki Füzuli qardaş əvvəl mənə müraciət elədi işlərimin çoxluğu və iki saytda (1 Azəri 1 Türk saytı) idarəçi kimi fəaliyyət göstərməyim buna mane oldu. Füzuli qardaşa DLE bacarığı olan baxın yalnız DLE bacarığı olanlar müraciət edə bilər HTML, CSS, javascript bacarığı azda olsa olmalıdır kodlardan baş açmaq üçün, belə işlə məşğul olmayanlar müraciət etməsin saytı qurtdalayıb tamam korlayar uğurlar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 1 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2015 Maksim_252,O saytda qeydiyyat olmusam . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 1 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2015 VahidoV, saytdan yararlana bilmisənsə sevindim.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGamerExpert Mesaj tarihi: 1 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2015 Salam maksim mən sənin saytınnan qeydiyyatdan keçmək istədim aktivləşdirmə maili gəldi amma akkaunt işləmir nik Денис Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 1 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2015 MrGamerExpert, saytda problem yoxdur. mənlə şəxsi mesajla əlaqə saxla zəhmət olmasa.. mövzunu pozmayaq.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.