HackerHacker Konu tarihi: 2 Nisan 2015 Paylaş Konu tarihi: 2 Nisan 2015 Salam... DLE azərbaycanca quraşdırılması və istifadəsinə aid videodərsliklər yerləşdirə bilərsiz? İndidən təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 3 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2015 Dle quraşdırmaq İstifadəsinə gəldik də isə işlətmək coxda cətin delir biraz istifade etdik də öyrənigən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackerHacker Mesaj tarihi: 3 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2015 Admin_Boy təşəkkürlər. Amma başa düşmədim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 3 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2015 Başa düşmədim deyərkən yəni quraşdıra bilmədin hə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackerHacker Mesaj tarihi: 3 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2015 Bəli,quraşdıra bilmədim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 4 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Nisan 2015 Saytın Hostingi hansıdı? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.