xeyal memmedli Konu tarihi: 3 Nisan 2015 Paylaş Konu tarihi: 3 Nisan 2015 Salam mən komputerə whatsapp yükləmişəm BlueStacks. orda mesaj necə yaza bilərəm? yəni yazmaq istədiyim şəxsin nömrəsini hara yazım? zəhmət olmasa bilənlər cavablandırsın əvvəlcədən təşəkkür edirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
lonely__boy Mesaj tarihi: 3 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2015 İlk öncə play marketdən exdialer proqramını quraşdır və proqrama daxil olub nömrəni kontakta yaza bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 3 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2015 Aleykum salam, əgər whatsApp yükləyib qeydiyyatdan keçmisənsə, daxil olandan sonra orda `+` var, ora daxil ol görəssən.. Şəkil atacaqdım, serverdə problem var ata bilmədim.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
xeyal memmedli Mesaj tarihi: 3 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2015 yüklədim siz deyəni ancaq yenə alınmadı birdə məndə necədi şəklini qoyuram. SAĞ OLUN. http://hizliresim.com/gkB3ob Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sənan _ Bayramov Mesaj tarihi: 3 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2015 teamla gırıb düzelde bilerem ıstesez Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 3 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2015 Saytın serverindədir, problem.. Başqasında yox.. Sən atdığın şəkildə ekranın sağ yuxarı küncündə ikinciyə daxil ol.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 3 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2015 Sənan _ Bayramov, 20.) Xahiş edirik öz dilimizə hörmət məqsədi ilə və mövzunun dəqiq anlaşılması üçün mövzulara yazılan cavablarda ç, ə, ğ, ı, ö, ş, ü hərflərindən istifadə edilsin, əks halda yazılmış cavab silinəcəkdir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sənan _ Bayramov Mesaj tarihi: 3 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2015 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
xeyal memmedli Mesaj tarihi: 3 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2015 ÇOX SAĞ OLUN alındı bir daha təşəkkür edirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sənan _ Bayramov Mesaj tarihi: 3 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2015 şəkillərdən düzəldiz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
xeyal memmedli Mesaj tarihi: 3 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2015 Bəli şəkilərə baxıb etdim və düzəldi bir daha SAĞ OLUN. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 3 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2015 Mövzu kilit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.