Admin_Boy Konu tarihi: 3 Nisan 2015 Paylaş Konu tarihi: 3 Nisan 2015 Salam əziz dostlar Mənə bir film lazımdır filmin haqqında az melumatim var. Filmdə 3 gəngdən (Səvh eləmirənsə Fransız olurlar) bəs edir.Bunlardan 2 oglan 1 qiz olur.Bunlar bir ada haqında eşIdirlər və o adaya getmək qararına gəlirlər.Cimərliyə gedərək üzüb həmin adaya catırlar və həmin adada marixuana adasıdır adada marıxuanna becərirlər.Filmin sonu elədə yadımda deyil bunlar məncə adadıkı hamın narkobaronlarla mabarizə aparırlar.Filmi mən Şəki kanalından izləməşəm indiki Region Tv-dən Filmi tapsanız cox gözəl olar İndidən Təşəkkür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 3 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2015 SALAM. Salam əziz dostlar Mənə bir film lazımdır filmin haqqında az melumatim var. Filmdə 3 gəngdən (Səvh eləmirənsə Fransız olurlar) bəsh (h hərfi olmalıdır)edir.Bunlardan 2 oglan 1 qiz olur.Bunlar bir ada haqında eşIdirlər və o adaya getmək qararına gəlirlər.Cimərliyə gedərək üzüb həmin adaya catırlar və həmin ada da marixuana adasıdır adada marıxuanna becərirlər.Filmin sonu elədə yadımda deyil bunlar məncə adadıkı hamın narkobaronlarla mabarizə aparırlar.Filmi mən Şəki kanalından izləməşəm indiki Region Tv-dən Filmi tapsanız cox gözəl olar İndidən Təşəkkür Bu səhvləri düzəldin və filmə baxdığınız tarixi yazın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 3 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2015 Uzun müddət olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qusi555 Mesaj tarihi: 3 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2015 sehv eləmirəmsə filmin adı. Пляж / The Beach olmalıdır. trailerine bax --- http://www.kinopoisk.ru/film/6871/video/111418/'>http://www.kinopoisk.ru/film/6871/video/111418/ və film haqqında informasiya ilə taniş ol ---- http://www.kinopoisk.ru/film/6871/ sonra torrent versiyaların yükle. 744.72 MB 1.46 GB 2.18 GB 7.95 GB QEYD; bütün versiyalar HDTVRip -di ve rusca peşəkar dublyajdı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 4 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Nisan 2015 Çox sağol Təşəkkürlər Bu filmin Türkcəsi var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qusi555 Mesaj tarihi: 4 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Nisan 2015 Var. amma mənim məlumatım yoxdu. google -ə muraciət elə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 4 Nisan 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Nisan 2015 Okey Hər şeyə görə Təşəkkür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 4 Nisan 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Nisan 2015 Mövzu kilit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.